Podgorica

Puštena treća saobraćajna traka kod Delte

Proširenjem saobraćajnice kod kružnog toka, na Cetinjskom putu, u blizini tržnog centra „Delta“, prestale su gužve, koje su se zbog radova stvarale na tom mjestu. Nova saobra- ćajna traka duga je 340 metara, a urađena je i sva prateća infrastruktura predviđena za izgradnju vodovoda, fekalne i atmosferske kanalizacije.
 Puštena treća saobraćajna traka kod Delte
Portal AnalitikaIzvor

Podsjećamo, raniji rok za završetak njene izgradnje bio je kraj avgusta, ali je probijen zbog nepredviđenih situacija na terenu. Građani su, zbog toga, negodovali, ali je bilo i onih koji su imali razumijevanja zbog produžetka radova. - Falila je treća traka ovoj saobraćajnici. Sad više nema gužvi – kazao je sugrađanin Petar Laković. (Pobjeda)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.