Politika

Vučurović: Vlast se dosjetila novih prevara u kampanji za NATO

Brojne namještene ankete, kojima se napumpavaju procenti podrške učlanjenju Crne Gore u NATO, očigledno nijesu dale rezultate, pa su se iz Vlade i njenog koordinacionog centra dosjetili novih prevara, ocijenjeno je iz Nove srpske demokratije (NOVA).
Vučurović: Vlast se dosjetila novih prevara u kampanji za NATO
Portal AnalitikaIzvor

Portparol te stranke, Jovan Vučurović, kazao je da su se udarni promoteri NATO saveza odlučili za krajnje mjere pa više, kako je naveo, ne prezaju ni od toga da ljudima brutalno podmeću i podvaljuju.

“Osim zloupotreba i podmetanja, promoteri NATO-a pribjegavaju i raznim vrstama pritiska na pojedine javne ličnosti, koje preko noći postaju ‘ljubitelji’ ove vojne alijanse. Takvo očajničko ponašanje Vlade i uslužnih NVO dokazuje ono da podrška ovom agresivnom vojnom savezu u Crnoj Gori ne prelazi 30 odsto”, navodi se u izjavi Vučurovića.

Taj procenat je, tvrdi on, u stalnom padu, naročito nakon aktuelnih negativnih geopolitičkih dešavanja koje je izazvala politika NATO pakta.

“Od Vlade smo i očekivali da se bavi svakakvim mahinacijama, ali smo i registrovali da se sve to odvija pod ‘kišobranom’ pojedinih ambasada zapadnih država”, kazaoje Vučurović.

On je rekao da se NOVA čvrsto protivi učlanjenju Crne Gore u NATO. “Naši razlozi su više puta javno saopšteni i oni su mnogo nadmoćniji, realniji i utemeljeniji od onih koje slušamo od predstavnika Vlade i njenih uslužnih NVO”.

“Tačnije, javnost od promotera NATO-a još nije čula niti jedan smisleni razlog zašto bi Crna Gora trebalo da bude dio te opasne avanture, i zašto bi njeni građani trebalo da budu izloženi najopasnijim terorističkim organizacijama svijeta”, naveo je Vučurović.

Prema njegovim riječima, NATO savez je već jednom pokazao svoj odnos prema Crnoj Gori uništavajući je i ubijajući njene građane, i ne postoji nijedan razlog da ona bude meta njegovih brojnih neprijatelja.

“Podvale kojima se pokušava popraviti slabi procenat pristalica NATO-a su razotkrivene, i to će nesumnjivo izazvati novi pad podrške ovom vojnom savezu”, zaključio je Vučurović.

Portal Analitika