Politika

Milutin Ćulafić koordinator Omladine Socijaldemokrata Andrijevica

Milutin Ćulafić izabran je da današnjem sastanku u Andrijevici izabran za koordinatora Omladine Socijaldemokrata u ovom gradu.
Milutin Ćulafić koordinator Omladine Socijaldemokrata Andrijevica
Portal AnalitikaIzvor

"Polazeći od činjenice da Socijaldemokrate insistiraju na demokratskom i evropskom društvu zasnovanom na vladavini prava i jednakim šansama za sve, time ćemo se i mi primarno voditi u našem političkom djelovanju. Insistiraćemo na afirmaciji mladih i njihovoj većoj uključenosti  u političke tokove, budući da su mladi prepoznati kao neko ko može razvijati kulturu  progresivnih promjena u našoj zajednici'', poruka je novoizabranog koordinatora Ćulafića.

Sastanku Socijaldemokrata prisustvovali su koordinator Socijaldemokrata Andrijevice Radisav Vulević, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Marija Blagojević, kao i Ahmed Zajmović, Aida Kerović i Ivona Vuković.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.