Region

"Er Srbija" odbila da besplatno vozi Aleksandra Karađorđevića

Avio-kompanija "Er Srbija" prekinula je praksu koju je sa JAT-om sklopio Kraljevski dvor o besplatnoj vožnji u vrijednosti od 35.000 eura godišnje. Kako saznaje Blic, Karađorđević je sa JAT-om imao dogovor i veoma često koristio usluge prevoza karga.
"Er Srbija" odbila da besplatno vozi Aleksandra Karađorđevića
Portal AnalitikaIzvor

Blic dalje saznaje kako je princ Aleksandar Karađorđević tražio je i od "Er Srbije" da besplatno preveze 260 kilograma tereta, ali je odbijen.

- Prestolonasljednik je smatrao da je njegova nekrunisana glava dovoljan razlog da ima privilegovan položaj i da na račun građana Srbije i nacionalnog avio-prevoznika bude humanitarac - piše Blic.

Tom listu su iz vrha "Er Srbije" potvrdili da je Aleksandar Karađorđević tražio je da mu se roba besplatno preveze, ali taj predlog nije ni razmatran, budući da je to "komercijalna kompanija koja treba da zarađuje novac".

- Vikao je da se više nikada neće voziti „Er Srbijom“. Bilo je veoma nedolično - kazao je izvor Blica o reakciji srpskog prestolonasljednika.

Čak se iz političkih krugova urgiralo da mu se izađe u susret, ali menadžment avio-kompanije nije htio da popusti.

Izvor: Blic

Foto: blic.rs

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.