Zanimljivosti

Pronađen Hitlerov bunker u Poljskoj?

Jedan poljski istraživač tvrdi da je pronašao veliku pozdemnu strukturu na jugozapadu Poljske koju su nacisti izgradili kao nuklearni zaklon za Hitlera.
Pronađen Hitlerov bunker u Poljskoj?
Portal AnalitikaIzvor

Krištof Spakovski je novinarima danas rekao da nimalo ne sumnja u svoje otkriće koje je, kako kaže, zasnovano na dokazima koje je decenijama prikupljao, uključujući svjedočenja očevidaca, stara dokumenta i radarsko ispitivanje tla, javlja AP.

On je rekao da je struktura dio sistema železničkih tunela i koridora koje su nacisti gradili tokom Drugog svjetskog rata u okolini grada Valbžih.

Ranije ovog mjeseca, dvojica muškaraca saopštila su da su pronašli drugi tunel na drugoj lokaciji u Valbžihu sa nacističkim vozom koji, navodno, krije blago.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.