Politika

Katarina Janković koordinator Omladine Socijaldemokrata Kolašina

Nakon Inicijativnog odbora Socijaldemokrata Kolašina, formiran je i Inicijativni odbor za mlade 11. septembra 2015. godine. U sastav Inicijativnog odbora Omladine Socijaldemokrata Kolašina izabrano je 15 članova a za koordinatorku Katarina Janković.
Katarina Janković koordinator Omladine Socijaldemokrata Kolašina
Portal AnalitikaIzvor

''Upravo su ideje i vizija Socijademokrata bili ključni razlozi za moje bavljenje politikom. Vjerujem u naše programske ciljeve i prijedloge na koji način da Crnu Goru učinimo kvalitetnim i stabilnim okruženjem za život naročito nas mladih ljudi. Omladina Socijaldemokrata Kolašina je spremna za rad na promociji socijaldemokratskih postulata i za doprinos unaprjeđenju svih kulturnih, turističkih i ekonomskih potencijala naše opštine''- dio je izlaganja koordinatorke OSD Kolašin nakon izbora.

Sastanku IO Socijaldemokrata prisustvovao koordinator Socijaldemokrata Kolašina Nikola Medenica, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Marija Blagojević, kao i Ahmed Zajmović, Ivona Vuković i Aida Kerović sa kojima su razmijenjeni planovi aktivnosti za naredni period, kao i ideje za što većom prepoznatljivošću ove omladinske organizacije kako u Kolašinu, tako i u ostalim gradovima Crne Gore.

Portal Analitika