Politika

DEMOS: Vlast po ko zna koji put izazive podjele i sukobe

Predsjednik DEMOSA Miodrag Lekić održao je juče u Podgorici, u stranačkim prostorijama, sastanak sa predstavnicima odborničkih klubova i opštinskih struktura stranke.
DEMOS: Vlast po ko zna koji put izazive podjele i sukobe
Portal AnalitikaIzvor

Razgovaralo se o predstojećim  aktivnostima u susret radnoj Skupštini DEMOSA i o političko ekonomskim aktuelnostima u Crnoj Gori. Iskazano je zadovoljstvo učinjenim i dinamikom rada od osnivanja našeg političkog subjekta do danas i konstatovano da je neophodno iskoristiti dobro postavljene temelje i unaprijediti stranačko funkcionisanje na opštinskim nivoima.

"Kriza koja svakodnevno potresa Crnu Goru zahtijeva odgovoran odnos svih političkih subjekata, a adekvatne inicijative i politički potezi  DEMOSA neće izostati.  Predsjednik DEMOSA Miodrag Lekić i poslanik Goran Danilović komentarisali su i najnovija politička zbivanja u Crnoj Gori, kojima vlast po ko zna koji put izaziva podjele i sukobe, podižući medjuvjerske i druge tenzije. Predsjednik Lekić je ukazao na programska i politička načela DEMOSA o ovim i drugim otvorenim, javnim pitanjima. Očigledna je jasna namjera kreatora tih sukoba i podjela, jer pojačavajući bilo koji vid prebrojavanja u Crnoj Gori pokušava se skrenuti pažnja sa veoma teškog stanja u zemlji, zaključak je sastanka", saopšteno je Portalu Analitika iz Demosa.

Predstavnici DEMOSA su kroz sagledavanje već završenih aktivnosti, a u susret predstojećim obavezama, usaglasili sa predsjednikom Lekićem buduće poteze i konkretne stranačke akcije. Učešće u raspravi i analizama političkih dogadjaja uzeli su i poslanici DEMOSA u Skupštini Crne Gore Zoran Miljanić i Radovan Asanović.

Portal Analitika