Politika

Otvorena kancelarija Socijaldemokrata u Rožajama

U Rožajama je danas uz prisustvo velikog broja članova otvorena kancelarija Socijaldemokrata (SD), nedugo nakon formiranja Inicijativnog odbora SD-a u ovom gradu.
Otvorena kancelarija Socijaldemokrata u Rožajama
Portal AnalitikaIzvor

Svečanom otvaranju je prisustvovao i koordinator Socijaldemokrata Ivan Brajović, koji je istakao posebno zadovoljstvo i čast zbog prisustva otvaranju kancelarije SD-a, zajedno sa prijateljima, simpatizerima i članovima.

“Socijaldemokrate su ljudi različitih vjera i nacionalnosti koji kreiraju politiku poštovanja njihovih različitosti ali i suživota’’- naglasio je Brajović.

Otvaranje kancelarije smatra početkom jasne i odgovorne saradnje u interesu svih građana Rožaja, razvoja kulture dijaloga i doprinosa kvalitetnim idejama za ekonomski prosperitet i unaprjeđenje turističkih potencijala ove sjeverne opštine.

Podsjetio je i da Socijaldemokrate u SO Rožaje imaju tri odbornika, koji svojim angažmanom stvaraju okruženje za realizaciju programskih opredjeljenja SD-a, čime će se obezbijediti pretpostavke za kvalitetniji život građana Rožaja.

Kao domaćin svečanosti, prisutne je pozdravio Faruk Kalač, koordinator Socijaldemokrata Rožaja i nezavisni odbornik u SO Rožaje, istakavši zadovoljstvo povodom uključivanja sve više Rožajaca ovoj partijskog organizaciji, kao i zbog činjenice da je upravo SD prepoznata kao faktor prosperiteta ove opštine.

“Kancelarija Socijaldemokrata Rožaja otvorena je za sve ljude dobre namjere, i dodatni je impuls afirmaciji SD-a kao partije multinacionalne, demokratske i euroatlnatske profilacije, koja je na ovom prostoru već prepoznata i kao partija konstruktivnog dijaloga’’-zaključio je Kalač.

Osim Brajovića, svečanosti su prisustvovali i Vujica Lazović i Danilo Orlandić, kao i drugi visoki funkcioneri Socijaldemokrata Crne Gore.

Portal Analitika