Zabava

Muškarci otkrili kakve djevojke izbjegavaju, iznenadiće vas odgovor

U studiji, u kojoj je učestvovalo 120 osoba, potvrđeno je da su uspješne dame za partnere problematične, zbog čega radije biraju one manje ambiciozne.
Muškarci otkrili kakve djevojke izbjegavaju, iznenadiće vas odgovor
Portal AnalitikaIzvor

Da pametne i uspješne žene često ostaju same, jer su muškarcima manje poželjne, pokazalo je još jedno istraživanje. U studiji, u kojoj je učestvovalo 120 osoba, potvrđeno je da su uspješne dame za partnere problematične, zbog čega radije biraju one manje ambiciozne. Zašto je to tako? 

"Uspješne muškarce privlače manje uspješne žene, ne zato što žele da ona bude glupa, već zato što žele da imaju partnerku kojoj su na prvom mjestu oni, a ne posao", kažu stručnjaci. 

Šta bi onda uspješne dame koje ne žele da ostanu same trebalo da rade? Da se skrase sa partnerom koji je manje obrazovan, kaže Linda Hiršman, autorka knjige "Go to work". 

"Ako ste posvećene karijeri i želite muškarca koji će to da podržava, radite ono što oni rade godinama unazad - tražite nekog manje obrazovanog i uspješnog nego što ste vi", savjetuje Linda. (Super Žena)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.