Politika

SNP Pljevlja: Nikada nijesmo organizovali novogodišnji koktel

Socijalistička narodna partija (SNP) Pljevlja nikada svoj novogodišnjni koktel nije organizovala ni u jednom ugostiteljskom objektu na području pljevaljske opštine, kako se to insinuira u saopštenju Informativne službe d.o.o. „Čistoća“ Pljevlja - navodi se u saopštenju ove partije.
SNP Pljevlja: Nikada nijesmo organizovali novogodišnji koktel
Portal AnalitikaIzvor

„Iz Informativne službe d.o.o. „Čistoća“ navode nekakva tri računa u iznosu od 2.200 eura za ugostiteljske usluge u jednom od pljevaljskih hotela, čiji naziv ne saopštavaju, i indirektno sa tim povezuju SNP, što ne odgovara istini“, poručuju iz SNP-a Pljevlja.

Oni napominju da bi bilo dobro da Informativna služba d.o.o. „Čistoća“ Pljevlja u saopštenjima bude jasna i konkretna, a ne da se sa neprovjerenim podacima obraća javnosti.

„Takođe, iz tog preduzeća spominju i račune Pljevaljskih novina, kojima su navodno plaćene usluge oglašavanja koalicije SNP Pljevlja i Pokreta za Pljevlja dr. Miloje Pupović- za lokalne izbore 2014 godine. O tim računima imamo izjavu direktorice Pljevaljskih novina, koja to demantuje, i mi ne želimo istu da komentarišemo, već ostavljamo građanima da se sa istom upoznaju“, ističe se u saopštenju SNP-a Pljevlja.

1109snppv2

Oni poručuju da ne žele da komentarišu druge navode u saopštenju Informativne službe d.o.o. Čistoća Pljevlja, jer se, kako kažu, na njih ne odnose.

Portal Analitika