Zanimljivosti

Što donosi pomračenje Sunca u Djevici?

Djelimično pomračenje Sunca koje će biti 13. septembra 2015. godine dešava se u znaku Djevice i može da pojača nervnu napetost, tenzije i da utiče na poslovne odluke, odnose sa kolegama, rodbinom, komšijama.
Što donosi pomračenje Sunca u Djevici?
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Djelimično pomračenje Sunca, 13. septembra, neće biti tako spektakularno kao što je bilo prethodno, martovsko, a neće se ni vidjeti iz naše zemlje, već iznad južne Afrike, Indijskog okeana i Antarktika. Pošto se dešava u znaku Djevice, može da pojača nervnu napetost i tenzije i da utiče na poslovne odluke, odnose sa kolegama, rodbinom, komšijama.

Zato bi nedjelju dana uoči i poslije pomračenja trebalo da izbjegavate rasprave i na poslu i u domu, velike investicije i kupovine, promjenu posla, selidbu, vjenčanje. Ako baš morate da donesete neke odluke u tom periodu ili ne možete da izbjegnete početak ili završetak nekih važnih poslova ili planova, maksimalno uključite razum i budite oprezniji.

Pomračenja Sunca i Mjeseca su prirodne pojave koje se događaju svake godine, više puta, osim totalnih pomračenja. I dok pomračenja Mjeseca više utiču na našu psihu i emocije, kao i na žene, pomračenje Sunca ima više uticaja na vitalnost, društveni status i profesionalnu poziciju kao i na muškarce kod kojih može da podstakne posesivnost i ljubomoru. Jači pol može da ima problema sa vidom na desnom, a žene na lijevom oku.

Ako vam je podznak, Sunce, Mars, Jupiter ili podznak blizu stepena pomračenja, 20. stepena Djevice, Riba, Strijelca ili Blizanaca, trebalo bi da budete oprezniji prilikom sklapanja poslova, kupoprodaje nekretnina, potpisivanja ugovora, planiranja vjenčanja, vjeridbe i sl. Ukoliko je Sunce u izazovnim aspektima sa vašom natalnom Venerom, Marsom, Neptunom ili Mjesecom, moguća je kriza u braku ili vezi.

Pomračenje Sunca će najviše uticati na Ovnove i Lavove a najmanje na Vage i Vodolije.

OVAN (21.3. - 20.4.)

Mjesec je zaklonio Sunce u vašem astrološkom polju posla i zdravlja pa izbjegavajte rasprave sa nadređenima i kolegama. Osjetljiv nervni sistem. Provjerite vid.

BIK (21. 4. - 21.5.)

Sunce pomračeno od Mjeseca u vašoj astrološkoj kući ljubavi, može da vam donese tajnu romansu sa nekim koga poznajete ili sa kim ste nekada bilo bliski.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Pomračenje Sunca u vašem četvrtom astrološkom polju opominje da izbjegavate rasprave sa članovima porodice i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

RAK (22.6. - 22.7.)

Vladalac vašeg znaka, Mjesec, dominira u pojavi pomračenja Sunca u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja utiče na vašu komunikaciju sa partnerom ali i članovima porodice.

LAV (23.7. - 22.8.)

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg znaka u polju ljubavi i posla, utiče na vaš ljubavni život i finansijsku situaciju. Izbjegavajte nepotrebne troškove.

DJEVICA (23.8. - 22.9.)

Sunce u vašoj astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mjesecom, vladaocem kuće flerta, nagovještava ulazak u tajnu romansu sa umjetnikom, ljekarem ili sportistom.

VAGA (23.9. - 22.10.)

Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvjesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Bićete uspješni ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.)

Sunce zaklonjeno od Mjeseca u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, upozorava da izbjegavate rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora. Oprez u saobraćaju.

STRIJELAC (23.11. - 21.12.)

Tačka pomračenja u vašem astrološkom polju karijere upozorava na oprez u odnosima sa nadređenima i poslovnim partnerima. Nije trenutak za započinjanje privatnog biznisa.

JARAC (22.12. - 20.1.)

Pomračenje Sunca, vladaoca astrološkog polja opasnosti u polju putovanja upozorava da budete oprezniji u saobraćaju. U ljubavi možete da budete opterećeni nekim događajima iz prošlosti.

VODOLIJA (21.1. - 19.2.)

Vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, Sunce, pomračeno u polju strasti i novca, opominje da izbjegavate paralelne veze i rizične finansijske transakcije. Možete da dobijete bračnu ponudu.

RIBE (20.2. - 20.3.)

Sunce, pomračeno od Mjeseca u astrološkoj kući partnerskih odnosa, nagovještava probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni krajem znaka.

Izvor: Novosti; foto: ibar.ba

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.