Zanimljivosti

Blago vama ako ste sa njima u vezi: Ovo su najperverzniji znaci Zodijaka

Sa njima će vam seks biti pravo nezaboravno iskustvo.
Blago vama ako ste sa njima u vezi: Ovo su najperverzniji znaci Zodijaka
Portal AnalitikaIzvor

OVAN
Strastven i nestrpljiv. Oni su glumci, ne sanjari. Znaju šta žele i žele to odmah. Kompatibilni su sa Lavom, Strijelcem, Blizancima i Vodolijom. 

BLIZANCI
Znak koji se prvo mora stimulisati mentalno, pa onda fizički. Kada se uzbudi, odvucite ga u krevet. Kompatibilni su sa Vagom, Vodolijom, Ovnom, Lavom i Strijelcem. 

LAV
Želi da bude zvijezda, u krevetu i u životu. Ne prihvataju ne kao odgovor. Kompatibilni su sa Ovnom, Strijelcem, Blizancima, Vagom i Vodolijom. 

VAGA
Intelektualac i perfekcionista, izvrstan u krevetu. Kompatibilni su sa Blizancima, Vodolijom, Ovnom, Lavom i Strijelcem. 

VODOLIJA
Libido uzdižu mentalnom stimulacijom. Probaće sve što zvuči zanimljivo. Kompatibilni su sa Lavom, Ribama, Vagom i Blizancima. (Super Žena)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.