Abiznis

Sporazum o saradnji između Uprave za kadrove i Asocijacije menadžera Crne Gore

Direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković potpisaće sjutra Sporazum o saradnji između te dvije institucije.
Sporazum o saradnji između Uprave za kadrove i Asocijacije menadžera Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

-Uprava za kadrove i Asocijacija menadžera Crne Gore dijele zajedničke vrijednosti i ciljeve, usmjerene na profesionalno usavršavanje kadrova sa različitim nivoima znanja i vještina kao i razvoju upravljanja ljudskih resursa. Prepoznajući izuzetan potencijal u razmjeni iskustava između Uprave za kadrove sa jedne strane i Asocijacije menadžera Crne Gore sa druge strane, kao i velike mogućnosti za zajedničku saradnju u cilju unapređenja rada državnih institucija i preduzeća u državnom vlasništvu, došlo je do uspostavljanja saradnje između ove dvije institucije, saopšteno je iz Uprave za kadrove.

Uprava za kadrove i Asocijacija menadžera Crne Gore će kroz zajedničke konsultacije nastojati da identifikuju prioritete saradnje za 2015. i 2016. godinu kao i konkretne aktivnosti koje su usmjerene na ostvarivanje tih prioriteta i ciljeva.

Portal Analitika