Region

Završeno saslušanje Milana Beka u tužilaštvu, dva sata se suočavao sa Majom Adrovac

Biznismen Milan Beko saslušan je danas u svojstvu oštećenog u okviru istrage koju vodi Više tužilaštvo u Beogradu, povodom pokušaja njegovog ubistva u novembru prošle godine, kada je teško ranjen ispred svoje kuće.
Završeno saslušanje Milana Beka u tužilaštvu, dva sata se suočavao sa Majom Adrovac
Portal AnalitikaIzvor

Beko se u tužilaštvu zadržao oko dva i po sata i iskaz je dao u prisustvu svog punomoćnika Zdenka Tomanovića. On se u tužilaštvu suočio sa Majom Adrovac čiji je DNK nadjen na čauri ispaljenog metka na njega, i ona se nalazi u pritvoru.

 Nakon svjedočenja, Beko je novinarima ispred Palate pravde rekao da vjeruje u rad policije, da će biti pronađeni naručioci napada na njega.

- Nadam se da će istražni organi pronaći nalogodavce pokušaja mog atentata, vjerujem da će Više tužilaštvo sačuvati samostalnost istrage i zaštititi sve svjedoke u postupku kao i one koji bi željeli da svjedoče i da če ispratiti sve tragove bez obzira na to dokle oni vode - rekao je Beko po izalsku iz tužilaštva.

Adrovac je izašla desetak minuta prije Beka i sa lisicama na rukama je sprovedena u pritvor. Dok su je izvodili ona je poslala poljubac svojim roditeljima koji su je čekali ispred kabineta tužioca.

Adrovac je, na svoj zahtjev prisustvovala ispitivanju biznismena. Pod zvaničnom istragom za učešće u pokušaju ubistva Beka za sada je samo Maja Adrovac čiji je DNK nadjen na čauri ispaljenog metka. (Blic)

 

Portal Analitika