Fudbal

VIDEO - SAVIĆ: Srećan zbog gola, ali najvažnija je pobjeda

"A" selekcija Crne Gore pobijedila je večeras u Kišinjevu reprezentaciju Moldavije sa 2:0 i prišla na samo bod zaostatka od trećeg mjesta koje trenutno drži Švedska.
VIDEO - SAVIĆ: Srećan zbog gola, ali najvažnija je pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Crna Gora je tako ispunila zacrtani cilj i osvojila šest bodova iz dvije septembarske utakmice, pa ponovo može da sanja treće mjesto i baraž za Euro 2016. Tim Branka Brnovića sada zaostaje samo bod za Švedskom, koja je kod kuće izgubila od Austrije sa 4:1, odnosno tri boda za Rusijom koja je deklasirala Lihtenštajn sa 7:0.

"Mnogo je bitno što smo iz ove dvije utakmice izašli sa maksimalnim brojem bodova. Sada ćemo probati da u posljednje dvije utakmice napravimo malo iznenađenje i napadnemo to treće mjesto. Mislim da imamo kvalitet, ako budemo igrali ovako možemo ostvariti zacrtano", rekao je Savić.

Savić je kazao da vjeruje da će Crna Gora protiv Austrije na svom terenu imati motiv više i da protivnik neće uopšte biti opušten, iako je obzbijedio prvo mjesto u grupi.

"Ukoliko se budemo borili ovako, možemo da pobijedimo Austriju kod kuće uz pomoć naših navijača. Imaju kvalitet i neće doći opušteni. Nema opuštenih mečeva, biće motivisani, ali mi ćemo imati motiv više da se dokažemo pred našim navijačima. Ne postoji razlog da se bojimo bilo koga, pa ni Austrije", rekao je Savić.

Portal Analitika