Društvo

Akcija udomljavanja štenaca u Delti – Pravi je čas da voli te pas

NVO sPas će u petak 11. septembra od 18 do 21 čas organizovati akciju udomljavanja štenaca u Delta City u Podgorici pod nazivom „Pravi je čas da te voli pas“.
Akcija udomljavanja štenaca u Delti – Pravi je čas da voli te pas
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Osim što ćete možda baš u petak naći svog novog najboljeg prijatelja, takođe možete pomoći rad našeg društva tako što ćete donirati ono što nam je uvijek potrebno: hranu, činije, ogrlice, povodce, sredstva protiv parazita, staru odjeću, peškire... Bliži se zima, i sve nam može biti od koristi“, navode iz pomenute organizacije.

Organizatori objašnjavaju da će na akciji udomljavanja biti mješanci belgijskog ovčara malinoa, kao i mješanci koje je sPas pronašao napuštene.

„Dođite da se družimo, da upoznate predivne pufnice o kojima brinemo i možda odlučite da obogatite svoj jednim malenim životom koji će vas voljeti više od sebe“, poručuju iz NVO sPas.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.