Region

Pijan odveo suprugu u smrt

U sudaru na auto-putu Beograd - Šid poginula je Blaženka Nahod (29). Vladan Ćesarević autom udario u "mazdu" pa u kamion...
Pijan odveo suprugu u smrt
Portal AnalitikaIzvor

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između nedjelje i ponedjeljka, pre skretanja za beogradski aerodrom na auto-putu Beograd - Šid, poginula je Blaženka Nahod (29), a lakše su povrijeđeni Vladan Ćesarević (34) i njihov dvogodišnji sin N. Ć. Udes se dogodio kada je BMV u kom se nalazila tročlana porodica naletio na “mazdu”, a potom se sudario i sa kamionom.

Kako nam je potvrđeno u MUP, nesreću je izazvao bijeli BMV smederevskih tablica.

- Automobil je, krećući se ka Šidu, oko 200 metara prije skretanja za aerodrom, naletio na “mazdu” beogradskih tablica - rekli su u Birou za saradnju s medijima MUP. - Od siline udara se okrenuo i potom udario u teretno vozilo. Nakon toga je sletio sa puta.

Kako nezvanično saznaju "Novosti", Ćesarević je vozio iznad ograničenja brzine. Urađen mu je odmah alko-test koji je navodno pokazao da je u krvi imao oko 1,5 promila alkohola i određeno mu je zadržavanje. Odmah nakon nesreće na teren su izašle dvije ekipe Hitne pomoći. Blaženki nije bilo spasa, a njen suprug i dijete su hitno prevezeni u Urgentni centar u Beogradu.

- Otac i sin su pregledani i odmah pušteni - rekla je Aleksandra Berić, portparol KCS.

Reporteri “Novosti” obišli su u ponedjeljak kuću u Batajnici u kojoj su živjeli Vladan i Blaženka sa sinom. U Šangajskoj ulici komšije su zanijemele pred tragedijom koja je zadesila ovu mladu porodicu. (Novosti)

Portal Analitika