Zabava

Vjerila se Marija Kilibarda, vjerenik bivši NBA as

Rekla je „da“ bivšem reprezentativcu SCG Vladimiru Radmanoviću, s kojim je obnovila vezu prije osam mjeseci.
Vjerila se Marija Kilibarda, vjerenik bivši NBA as
Portal AnalitikaIzvor

Marija Kilibarda (34) je našla čovjeka svog života - voditeljka se vjerila za košarkaša Vladimira Radmanovića (34), saznaje „Blic“. 
Na društvenim mrežama objavila je fotografiju snimljenu u Grčkoj na kojoj je pokazala vjerenički prsten! Kako nam je nedavno rekla da ne želi da priča o svojoj vezi i da će sve što ima da kaže podijeliti s pratiocima na Instagramu, ovom slikom je potvrdila da se vjerila za jednog od najuspešnijih košarkaša, bivšeg reprezentativca i bivšeg igrača NBA lige.
- Možeš da me pitaš šta god želiš, ali o privatnom životu ne pričam. Imam svoje medije - društvene mreže, tu kačim neke stvari koje želim i osjećam u tom momentu. Možete da zaključite šta god želite - rekla je nedavno za „Blic“ voditeljka. 
Njih dvoje se poznaju nekoliko godina, u početku su bili prijatelji da bi 2014. otpočeli vezu koja je trajala nekoliko mjeseci. Početkom ove godine emocije su ponovo planule i obnovili su vezu, a u februaru su postavili prvu i zasad jedinu zajedničku fotografiju. Krajem jula Marija je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je njen momak s bebom u bazenu. Pored toga je stavila sličice dva srca, a prijatelji su joj poručili da tako vide njenu porodicu za deset godina. (Blic)

Portal Analitika