Društvo

Predstavljanje Glavnog grada na „EXPO 2015“

Glavni grad i Turistička organizacija Podgorice predstaviće se na Svjetskoj izložbi EXPO 2015, koja se održava u Milanu, od 1. maja do 31. oktobra ove godine.
Predstavljanje Glavnog grada na „EXPO 2015“
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na ovoj renomiranoj izložbi koja se održava od 19. vijeka, svake pete godine, veliki broj zemalja iz cijelog svijeta ima priliku da predstavi svoju zemlju i svoja dostignuća iz različitih oblasti-ekonomije, tehnologije, turizme i sl.

Prezentacija Glavnog grada će biti održana u srijedu, 9. septembra, od 19:30 do 21 sat. Glavni dio prezentacije je promocija novog video spota u trajanju od 4 minuta, namjenski urađenog za potrebe nastupa na EXPO-u 2015 u Milanu, u kojem su predstavljeni potencijali Glavnog grada (turistički, prirodni, kulturni, sportski...), uz učešće velikana iz oblasti sporta – Dejana Savićevića, ŽRK Budućnost, poznatih foto modela Ane Jovanović iz Podgorice i Njemice nastanjene u Milanu, Line Lorence Ašerman, kao i našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosong-u Nenada Kneževića Kneza, čiji se insgrumental nalazi u spotu kao muzička podloga.

Uprava Glavnog grada koristi priliku da se svima zahvali, jer su i pored svojih velikih obaveza sa zadovoljstvom izdvojili vrijeme da prezentaciju Glavnog grada upotpune na pravi način. Zahvaljujemo se i prijateljima Grada, preduzećima koja su svojim sponzorstvima pomogla da se proizvede jedan ovako kvalitetan video materijal koji će i u narednom periodu biti korišten u svrhu promocije Grada.

Video spot sadrži prelijepe kadrove našeg Grada od kojih mnogi do sada nijesu viđeni. Kompletnu produkciju spota je radio Andrija Krivokapić iz Podgorice.

Portal Analitika