TV / Film

TEEN'S NIGHT - „Lavirint: bijeg kroz zgarište“ u Cineplexxu

Film „Lavirint: Bijeg kroz Zgarište“ nastavak vrlo uspješnog prošlogodišnjeg bioskopskog naučno-fantastičnog hita biće prikazan u četvrtak, 10.septembra, u 20:00h u okviru događaja Teen’s Night u bioskopu Cineplexx Delta City.
TEEN'S NIGHT - „Lavirint: bijeg kroz zgarište“ u Cineplexxu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sve posjetioce uz nove avanture Ledinaša, očekuju i pokloni teen magazin „Hej!“ i osvježavajući „Nestea“, dok će oni najsrećniji na poklon dobiti roman „Lavirint: Nemogući prolaz“, na osnovu kojeg je snimljen nastavak.

U post-apokaliptičnoj budućnosti, družina momaka predvođena mladim Tomasom (Dilan O'Brajen), nakon bijega sa Ledine okružene misterioznim Lavirintom, započinje novu avanturu! Film „Lavirint: Bijeg kroz Zgarište“ zasnovan je na drugom dijelu serijala romana Džejmsa Dašnera. Nadovezujući se na kraj prvog dijela, reditelj Ves Bol u SF trileru prikazuje glavnog junaka Tomasa i Ledinaše kako se suočavaju sa najvećim izazovom do sada - misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD”. Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predio ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.

U filmu pored O’Brajena glume i Natali Emanuel, Kaja Skodelario, Tomas Brodie-Sangster, Ejdan Gilen, Đankarlo Espozito, Ki Hong Li, Patricija Klarkson, Lili Tejlor, Beri Peper i Roza Selezar.

Ulaznice za Teen’s Night i projekciju filma „Lavirint: Bijeg kroz Zgarište“ već su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Portal Analitika