Košarka

Peković želi novog trenera Partizana

Polako se naziru prve odluke Nikole Pekovića, novog predsjednika Košarkaškog kluba Partizan. Novi čelnik crno-bijelih izričit je u namjeri da promijeni dugogodišnjeg trofejnog stručnjaka, a da na klupu postavi Aleksandra Džikića ili Dejana Milojevića.
Peković želi novog trenera Partizana
Portal AnalitikaIzvor

Kako saznaje Blicsport, NBA as će osim upumpavanja svog novca, a prije puta za SAD, promijeniti trenera crno-bijelih. Umjesto Duška Vujoševića, šef struke u novoj sezoni biće Dejan Milojević ili Aleksandar Džikić, dok je iz trke otpao Miroslav Nikolić.

Zasad se veće šanse daju Milojeviću, aktuelnom treneru Mega Leksa, bivšem reprezentativcu, osvajaču zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2001. u Turskoj. Zvezdane igračke trenutke doživio je noseći dresove podgoričke Budućnosti i Partizana, sa kojima je osvajao titule. Od 2012. uspješno predvodi sa klupe Mega Leks.

Dok Nikola Peković bude bio u SAD, na mjestu predsjednika Partizana mijenjaće ga Miroslav Berić. Proslavljeni reprezentativac za Partizan je igrao sedam godina. Poslije duge karijere u kojoj je osvajao najveća odličja povukao se 2007. Kasnije je bio tim menadžer reprezentacije Srbije.

(Blicsport)

Portal Analitika