Zabava

Tejlor Svift podržala Kanje Vesta u trci za predsjednika Amerike

Pjevačica Tejlor Svift i reper Kanje Vest zakopali su ratne sjekire na nedavno održanoj ceremoniji MTV VMA kada su se na sceni zajedno našalii na reperov račun, a pjevačica je čak izjavila da će podržati Vesta u trci za predsjednika Amerike.
Tejlor Svift podržala Kanje Vesta u trci za predsjednika Amerike
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Čini se da su Svift i Vest konačno postali pravi drugari, a mlada pjevačica se čak i našalila da će podržati repera u kandidaturi za predsjednika SAD koju je najavio za 2020. godinu.

Osim toga, Tejlor se pohvalila i velikim buketom bijelih ruža koji je dobila od  Vesta, a fotografiju na kojoj pozira uz poklon novog prijatelja pjevačica je postavila na instagram.

Inače, prije šest godina, reper Kanje Vest upropastio je momenat trijumfa mlade Tejlor na dodjeli MTV VMA video muzičkih nagrada kada je grubo prekinuo njen govor, i iznio mišljenje da je nagradu ipak zaslužila druga pjevačica a ne Svift.

Na nedavno završenoj ceremoniji MTV VMA Svift je uručila reperu nagradu za životno djelo uz komentar da će ga pustiti da završi svoj govor, što je bilo podsjećanje na opasku koju je on njoj uputio prije šest godina.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika