Abiznis

PKCG: Sjutra počinje međudržavni sastanak

Međudržavni sastanak u okviru WELLFOOD IPA Adriatic CBC projekta, Promocija inovacija za dobrobit jadranske regije, koji organizuje Privredna komora Crne Gore (PKCG), počinje sjutra.
PKCG: Sjutra počinje međudržavni sastanak
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Završni sastanak, koji će trajati dva dana, predstavlja priliku da se na jednom mjestu okupe, iz svih država partnera, predstavnici poljoprivrednih proizvođača i agroindustrije, naučno istraživačkih institucija, javne uprave za sektor poljoprivrede, obrazovnih institucija i organizacija potrošača“, saopšteno je iz PKCG.

Projekat WELLFOOD je odobren u okviru drugog poziva IPA Adriatic programa prekogranične saradnje.

U projekat su preko različitih institucija, kao što su komore, univerziteti i istraživački centri, uključene Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Italija, Crna Gora, Srbija, Slovenija i Grčka.

Nosilac projekta je italijanska regija Forli-Cesena.

Cilj projekta je jačanje inovacijskih kapaciteta jadranske regije u poljoprivredno- prehrambenom sektoru podsticanjem saradnje i transferom znanja iz razvijene italijanske regije u ostale države.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.