Fudbal

Bekam: Gigs će biti sljedeći menadžer Junajteda

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Dejvid Bekam, vjeruje da će legenda kluba sa Old Traforda, Rajan Gigs, biti sljedeći menadžer "crvenih đavola".
Bekam: Gigs će biti sljedeći menadžer Junajteda
Portal AnalitikaIzvor

Četrdesetjednogodišnji Velšanin prošle godine je završio igračku karijeru, vodio je tim na četiri utakmice nakon što je Dejvid Mojes dobio otkaz, a trenutno je pomoćnik aktuelnom menadžeru Luju van Galu.

Holandskom stručnjaku ugovor ističe 2017. godine, a Bekam smatra da je njegov bivši saigrač Gigs savršen čovjek za taj posao.

"On je tokom karijere na pravi način branio čast i kluba i nacionalne reprezentacije. Nadam se da će doći vrijeme da Gigs postane menadžer Mančester junajteda", rekao je Bekam za mančesterski "Ivning Njuz".

Gigs je stigao na Old Traford kao četrnaestogodišnjak i čitavu karijeru proveo je u klubu za kojeg je odigrao rekordan broj utakmica u svim takmičenja i osvojio ukupno 34 trofeja.

Pod vođstvom Van Gala slavni klub igra promjenljivo, a nakon četiri kola u Premijer ligi ove sezone petoplasirani je na tabeli sa pet bodova zaostatka za vodećim gradskim rivalom Mančester sitijem.

Portal Analitika