Crna hronika

Potpuno izgorio kafić „Ankora“

Dežurna služba kotorske Službe zaštite i spašavanja, jutros je oko 8 sati i 40 minuta dobila dojavu o izbijanju požara u ugostiteljskom objektu ,,Ankora“, na Donjem putu u Dobroti. - Odmah je upućeno dvoje vozila sa osam vatrogasaca - kazao je Maksim Mandić, komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja.
Potpuno izgorio kafić „Ankora“
Portal AnalitikaIzvor

Dolaskom na lice mjesta, vatrogasci su zatekli objekat u plamenu, zajedno sa enterijerom na terasi. Požar je vema brzo stavljen pod kontrolu i neposredno potom ugašen. Materijalna šteta je velika, tako reći objekat je skoro čitav uništen, kazao nam je Mandić. Na licu mjesta je izašla i kotorska policija čiji pripadnik obezbjeđuje mjesto požara. Uzroci požara se ispituju, ali smo od ljudi iz susjedstva čuli nezvanično da je mogući uzrok izbijanja vatre neispravna instalacija. U objektu za vrijeme požara nije bilo nikoga, tako da, osim materijalne štete niko nije stradao. (Pobjeda)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.