Svijet

Depardje prodaje kompletnu imovinu u Francuskoj

Svjetski poznati francuski glumac Žerar Depardje saopštio je da će prodati svu svoju imovinu koju ima u Francuskoj i da će otići negdje drugo da živi. Depardje je za jednu privatnu francusku televiziju kazao da želi da raskine sve veze sa Francuskom.
Depardje prodaje kompletnu imovinu u Francuskoj
Portal AnalitikaIzvor

Ova filmska zvijezda će tako prodati svoj dvorac u Francuskoj, vinograde i luksuzne restorane koje ime u glavnom gradu ove zemlje, Parizu.

"Prodaću sve što imam u Francuskoj. Želim zauvijek otići odavde. Želim negdje drugo živjeti i raditi sa ljudima koje volim", kazao je  Depardje.

On je istakao da nema privatnih problema sa Francuzima, ali da mrzi politiku država poput Francuske, Njemačke i Italije.

Naime, ovaj glumac smatra da su porezi u Francuskoj previsoki te je oštro kritikovao socijalističku vladu, a mjesto boravka nakon toga bila mu je Belgija.

Takođe, 2013. godine sa posebnim odobrenjem ruskog predsjednika Vladimira Putina, dobio je rusko državljanstvo.

(Vijesti.ba/AA)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.