Društvo

Potpukovnik Vukadinović, major Bučan i zastavnik Ibišević upućeni na usavršavanje

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore admiral Dragan Samardžić i zamjenik načelnika Generalštaba pukovnik Rajko Pešić, primili su danas potpukovnika Vukadinović Zorana, majora Bučan Muhameda i zastavnika Ibišević Amira, povodom njihovog upućivanja na usavršavanje u Hrvatskoj. U narednih godinu dana, potpukovnik Vukadinović i major Bučan pohađaće Komandno-štabno usavršavanje dok će zastavnik Ibišević pohađati usavršavanje za glavne podoficire, na Vojnom učilištu „Petar Zrinski“ u Zagrebu.
Potpukovnik Vukadinović, major Bučan i zastavnik Ibišević upućeni na usavršavanje
Portal AnalitikaIzvor

 

Admiral Samardžić i pukovnik Pešić poželjeli su uspjeh pirpadnicima Vojske na usavršavanju, u R. Hrvatskoj, ističući njegovu važnost u karijeri profesionalnih oficira i podoficira. Usavršavanja imaju za cilj da Vojska konstantno unapređuje svoje kadrovske potencijale i obrazuje buduće lidere za donošenje važnih odluka u vremenu kompleksnih i nepredvidivih bezbjednosnih rizika i prijetnji.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.