Društvo

Na CEO konferenciji doživite svoje trenutke promjene

Ako želite čuti uspješne preduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na jednoj od ovogodišnjih CEO konferencija.
Na CEO konferenciji doživite svoje trenutke promjene
Portal AnalitikaIzvor

Prva CEO konferencija u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, održana je u maju 2013. godine i već sada postaje regionalno mjesto susreta mladih iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Kroz ovaj period, uspostavljena je komunikacija učesnika sa uspješnim, mladim ljudima, koji su kroz svoj životni put pomjerali granice i postajali uzori mladima. 

„Naš fakultet već dugi niz godina nastoji predvoditi promjene u segmentu odnosa obrazovnih institucija prema mladima. Ovaj projekat je bio idealan povod uspostavljanja i jačanja saradnje sa državnim ekonomskim fakultetima iz Mostara, Zenice, Tuzle, Banja Luke, Beograda, Zagreba i Podgorice, gdje će biti održane ovogodišnje CEO konferencije.“, istakao je doc. dr. Džafer Alibegović, izvršni direktor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

2

Svi koji odluče biti učesnici neke od ovogodišnjih CEO konferencija, koje će biti održane u periodu od oktobra do decembra 2015. godine, imat će priliku osjetiti energiju motivirajućih govora  nekih od 80 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče.

Šejla Vatreš, projekt menadžerica CEO konferencije naglašava zbog čega je važan ovaj i slični projekti. „Želimo dati priliku i promovisati  uspješne i odvažne ljude zbog čega pozivamo govornike koji prave iskorake, pomjeraju granice i time pokazuju učesnicima da je zaista moguće uspjeti. U tome je prava vrijednost CEO konferencije.“

Pored konferencijskog dijela i panel diskusija Foruma o zapošljavanju mladih (YEF), organizatori najavljuju mnoštvo popratnih sadržaja u vidu projekcija filmova, izložbi i tematskih zabava.

3

Više informacija o konferencijama koje će biti implementirane uz podršku suorganizatora - Ambasade Švicarske u Bosni i Hercegovini, kroz Projekat zapošljavanja mladih (YEP), te osam državnih ekonomskih fakulteta, možete pronaći na www.ceokonferencija.com

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.