Kultura

FIAT: Koncert "Zostera" na KIC-u na otvaranju festivala

Koncertom popularne bosansko-hercegovačke grupe "Zoster" na terasi KIC-a "Budo Tomović" od 22 časa, sjutra će početi FIAT 2015.
FIAT: Koncert "Zostera" na KIC-u na otvaranju festivala
Portal AnalitikaIzvor

Nastupiće Mario Knezović (vokal), Atila Aksoj (gitara), Adis Sirbubalo (klavijature), Nikola Galić (bas) i Goran Rebac (bubnjevi).

Grupa "Zoster" postoji od jeseni 2000. i do sada su snimili albume "Ojužilo" (2005.), "Festival budala" (2007.), "Imači kada"(2011.) i "Srce uzavrelo" (2014.). Za najnoviji album muziku i tekstove potpisuje Mario Knezović, aranžmane svi članovi grupe, dok je producent Edin Zupčević.

- Izuzetno nam je žao što zbog nepredviđenih organizacionih okolnosti moramo otkazati predstavu "A, gdje je revolucija stoko?" u produkciji Montažstroja iz Zagreba i u režiji Boruta Šeparovića. Kako će FIAT, u skladu sa planovima i procedurom osnivanja Ustanove kulture FIAT, imati programe tokom cijele godine, nadamo se da ćemo biti u prilici da u narednim mjesecima upriličimo gostovanje ove značajne predstave - na zadovoljstvo Montažstroja, FIAT-a i fiatovske publike - objavili su organizatori festivala, koji ujedno pozivaju publiku da se, uprkos novonastaloj situaciji, pridruži i uživa u ostalim programima.

Podsjećamo, 30 godina trajanja FIAT-a biće obilježeno narednih 12 dana sa više od 60 programa. Pokrovitelji FIAT-a su Ministarstvo kulture i Glavni grad Podgorica, a generalni sponzor festivala je Crnogorski Telekom.

Portal Analitika