Crna hronika

Rolović najavila tužbu protiv medija: Sve sam u životu pošteno zaradila

Kotoranka Željka Rolović (37), osumnjičena da je u više primorskih gradova ugovarala pružanje seksualnih usluga, tvrdi da su optužbe protiv nje iskonstruisane i da nikada nije imala veze sa prostitucijom.
Rolović najavila tužbu protiv medija: Sve sam u životu pošteno zaradila
Portal AnalitikaIzvor

Rolović je u izjavi za Pobjedu najavila tužbu protiv medija jer su je, kako je kazala, osudili dok je bila u pritvoru, „objavljujući najbrutalnije laži“, ali nije precizirala protiv kojih. Objasnila je da je primorana na to i da je ovo prvi i posljednji put da govori na ovu temu.

- Primorana sam da podignem tužbu protiv pojedinih medija koji su koristili situaciju dok sam bila u pritvoru i nijesam mogla da reagujem. Iz tog razloga prvi i posljednji put govorim na ovu temu, jer sam svjesna koju moć imaju mediji i koliki su uticaj imali nad ljudima koji ih svakodnevno čitaju - kaže Rolović. Ne poznaje političare Ona ističe da nikada u životu nije imala dodirnih tačaka sa ,,biznisom“ koji joj je „nametnut u novinama“. - Ne poznajem političare i nemam veze sa prostitucijom. Imam maloljetno dijete kojem su predstavnici medija uništili život objavljujući najbrutalnije laži o njenoj mami. Da li je iko uopšte razmišljao prije nego napiše tako strašnu optužbu za jednu ženu, a niko još nije čuo šta ona ima da kaže - naglašava Rolović. Ona tvrdi da je neistina da je podvodila bilo koga, organizovala orgije i žurke za političare.

- Ovo je sve jedna velika namještaljka, jer da je bilo šta od toga istina odavno bih bila iza rešetaka. Oduzet mi je telefon, ispreturan stan i pitam se čemu to kada na kraju nijesu ni- šta našli, jer ništa od svega navedenog nije istina. Ne znam kome bih ja smetala? Ja sam jedna normalna žena, samohrana majka i sve u životu sam zaradila mukom i poštenim radom - kaže Rolović i dodaje da jedino koga zna ,,iz javnog života Srbije i Crne Gore jeste Soraja Vučelić“.

- Ne poznajem ni političare, ni biznismene. Policajci su mi oduzeli telefon kako bi saznali šta sam i kada ugovarala, me- đutim, vratili su mi ga i rekli da nema ništa. Nije mi niko ponudio priznanje krivice. Ja nemam šta da priznam, jer nijesam kriva i to ću na sudu i dokazati - kaže Rolović. Hapšenje Navodi kako su ona i njena porodica preživjeli pakao i da je sve u životu zaradila pošteno, što će na sudu dokazati. Željka Rolović je uhapšena 20. avgusta u okviru akcije „Lutka“ po nalogu osnovnog državnog tužioca u Kotoru,

Portal Analitika