Kultura

Devet filmova na repertoaru Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopa

Na repertoaru Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopa u Budvi od 3. do 9. septembra je devet filmskih naslova: "Ljetnja avantura", "Hitman: Agent 47", "Sve što poželiš", "Malci", "Zlokoban", "Gorčilo", "Sve će biti u redu", "Šifra U.N.C.L.E" i "Rajsko putovanje".
Devet filmova na repertoaru Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopa
Portal AnalitikaIzvor
0309vacation

Ljetnja avantura

Sala 1 / vikendom: 12:50

Sala 2 / radnim danima i vikendom: 16:00, 18:10, 20:30

Početak prikazivanja: 2. septembar

Glumci: Ed Helms, Kristina Eplgejt, Kris Hemsvort, Lesli Man

Režiser: Džon Frensis Dejli, Džonatan M. Goldstajn

("Vacation", 99 min, SAD, 2015, komedija)

Grizvoldi nam se vraćaju! Ovoga puta Klarkov sin Rasti svoju porodicu vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smiješnih nezgoda. Nadajući se kako će zbližiti svoju porodicu i ponovno proživjeti svoj odmor iz djetinjstva - sada sa svojom djecom - Rasti Grizvold vodi suprugu i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi, Veli Vorld. Suvišno je reći da se stvari neće odvijati kako su planirali…

0309hitman

Hitman: Agent 47

Sala 2 / radnim danima: 22:40; vikendom: 13:00, 22:40 

Sala 3 / radnim danima i vikendom: 16:20, 20:40

Početak prikazivanja: 27. avgust

Glumci: Rupert Frend, Zakari Kinto, Hana Ver, Emilio Rivera

Režiser: Aleksander Bah

("Agent 47", SAD, 2014, 108 min, akcija)

Akciona avantura "Hitman: Agent 47" zasnovana je na najprodavanijioj, nagrađivanoj video igrici.

U fokusu filmske priče je elitni i genetski modifikovani ubica, poznat po tetovaži na vratu koju čini specifični bar-kod. Njegov najnoviji "cilj za uklanjanje" je mlada žena koja se nalazi u bjekstvu od moćnih, tajnih snaga. Misija donosi iznenađujuće otkriće o Agentu 47 i njegovom plijenu.

0309svesto

Sve što poželiš

Sala 1 / radnim danima: 15:00, 19:10; vikendom: 11:00, 15:00, 19:10

Početak prikazivanja: 27. avgust

("Absolutely Anything", 85 min, SAD, 2015, komedija)

Uloge: Sajmon Peg, Kejt Bekinsejl, Robin Vilijams, Džoana Lumli, Teri Gilijam, Džon Kliz

Reditelj: Teri Džons

Nastavnik Nil Klark iznenada će otkriti da posjeduje magične moći. Zapravo, jednim pokretom ruke on može da učini da se desi što god poželi: od toga da zbriše cio neposlušni razred (i vrati njih i sve koji su ikad umrli) do pretvaranja svog najboljeg druga u muškarca za kojim žene ne samo da uzdišu, već ga obožavaju do kraja života. Jedini problem je da pogodi prave riječi i, naravno, da zna što stvarno želi. Nesreća za nesrećom će ga konačno odvesti do krajnje glavolomke od koje svi muškarci strahuju i koju su mnogi pogrešno riješili: da li da izabere djevojku ili - psa?

0309malci

Malci

Sala 2 - 3D / vikendom: 11:00

Početak prikazivanja: 9. jul

Glumci: Pjer Kofan, Stiv Karel, Sandra Bulok, Džon Ham, Hirojuki Sanada, Kris Reno

Režiser: Pjer Kofan, Kajli Balda

("The Minions", SAD, 2015, 94 min, animirani)

Stalno neuspješni u zadržavanju svojih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali u depresiju. Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vjekovima i uvijek su služili najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti-reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba, otići u svijet da nađe novog zlog šefa koga će njegova braća slediti. Ovaj trio će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sljedeće potencijalne gospodarice, Skarlet O'Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svijetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka '60-tih, a završiće u Londonu gdje će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrjebljenja.

0309sinister

Zlokoban 2

Sala 3 / radnim danima i vikendom: 18:40. 23:00

Početak prikazivanja: 3. septembar

Glumci: Šanin Sosamon, Džejms Renson, Nikolas King, Tejt Elington, Lukas Džejd Zuman

Režija: Kjaran Foj

("Sinister 2", 97 min, SAD, 2015, horor)

"Zlokoban 2" je američki horor film koji je režirao Kjaran Foj, a čiji su scenario uradili Skot Derikson i Robert Kargil. To je nastavak filma "Zlokoban" iz 2012. godine. Šanin Sosamon i Džejms Ranson su se ponovo našli i u drugom dijelu filma. Nakon šokantnih događaja iz prvog dijela, zaštitnički nastrojena majka (Šanin Sosamon) i njeni devetogodišnji blizanci (Robert i Dartanijan Sloan) nalaze se u udaljenoj kući, dok zli duh Baghul nastavlja da ih prati.

0309gorcilo

Gorčilo - jesi li to došao da me vidiš

Sala 3 / vikendom: 12:00, 14:10

Početak prikazivanja filma: 3. septembar

("Gorčilo - jesi li to došao da me vidiš", Crna Gora, Srbija, 2015, 99 min, komedija)

Glumci: Milutin Mima Karadžić, Andrija Milošević, Viktor Savić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Emir Ćatović, Mladen Nelević, Anita Mančić, Kristina Stevović

Režija: Milan Karadžić

U jeku izgradnje infrastrukture SFRJ, u naporima da se siromašni sjever Crne Gore putevima poveže sa jugom, u naše malo selo dolazi geometar Laza, kako bi pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta. Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina iz Narodnog pozorišta iz Novog Sada, koja mora tokom ljeta da održava kondiciju za jesenju sezonu. Kako seljaci reaguju na dolazak geometra, koliko su skloni korupciji, kako reaguju na dolazak ljudi koji žive nekim drugačijim životom od njihovog - koji je najbolji, jer za bolji ne znaju - samo je jedna od linija priče.

0309svece

Sve će biti u redu

Sala 4 / radnim danima i vikendom: 20:00, 22:30

("Everything Will Be Fine", 118 min, Njemačka, Kanada, Francuska, Švedska, Norveška, 2015, drama)

Početak prikazivanja filma: 3. septembar

Glumci: Rejčel Mekadams, Džejms Franko, Piter Stormar, Šarlot Ginsburg

Režija: Vim Venders

Tomas (Džejms Franko) je pisac koga je zadesila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo jedan dječak. Ozbiljne posljedice ove tragedije se osjećaju svuda oko njega. Tomas raskida sa djevojkom Sarom (Rejčel Mekadams), dok je majka poginulog dječaka obuzeta tugom i gnjevom, a njen mlađi sin je primoran da nosi ogroman emotivni teret tokom adolescentskih godina.

0309uncle

Šifra U.N.C.L.E.

Sala 1 / radnim danima I vikendom: 16:50, 21:30

Početak prikazivanja: 20. avgust

Glumci: Henri Kevil, Armi Hamer, Hju Grant, Ališa Vikander

Režiser: Gaj Riči

("The Man From U.N.C.L.E.", 116 min, SAD, 2014, triler, akcija)

Kvalitetna akcija i britki humor ovog filma osvojiće vas na prvu loptu. Šta se dogodi kada američki i ruski špijuni ujedine snage? Dogodi se film u stilu Džejmsa Bonda koji će vas, osim ekplozivnim scenama u kojima ne nedostaje akcije i oružja, nasmijati i zabaviti nadmetanjima tajnih operativaca! U ranim šezdesetim, agencija Napoleon Solo i KGB-ov operativac Ilja Kurjakin učestvuju u udruženoj misiji protiv misteriozne kriminalne organizacije koja pokušava da nabavi nuklearno oružje.

0309rajsko

Rajsko putovanje

Sala 4 / radnim danima: 15:40, 17:30 ; vikendom: 11:10, 13:50, 15:40, 17:30

("Resan till Fjaderkungens Rike", Danska, Švedska, 2014, 78 min, animirani, avantura)

Početak prikazivanja filma: 3. septembra

Glumci: Edvin Riding, Tuva Novotni, Gustaf Hamarsten

Režija: Esben Toft Jakobsen

Priča o zečiću koji nije dovoljno star da razumije pravila života, a čezne za nemogućim stvarima, neće nikog ostaviti ravnodušnim. Johan je hrabar i znatiželjan mali zec koji živi sa ocem na brodu. Uzgajaju povrće i Johan ima dovoljno prostora da se igra. On svakog dana iz čamca šalje majci poruku u boci na koju ne dobija odgovor. Jednog dana, dok je njegov otac bio u nabavci, dobija tajanstveni poziv putem brodske radio stanice. Johan prepoznaje svoju priliku da ode na mjesto gdje je njegova majka i riješi misteriju. Dok sve više uči o životu, dolazi u sukob sa najmoćnijom silom na svijetu. Film je sinhronizovan.

Portal Analitika