Društvo

Opština Bar tužila Danila Popovića zbog 72 stana

Pravni zastupnik Opštine Bar Dževad Kacić potvrdio je Radio Baru i Bar Infu da je Opština podnijela Privrednom sudu u Podgorici tužbu protiv Crnogorskog fonda za solidarnu stambenu izgradnju, jer smatraju da su oštećeni za 72 stana u tzv. Zgradama solidarnosti u Makedonskom naselju. Vrijednost tih stanova se procjenjuje na više od pet miliona eura.
Opština Bar tužila Danila Popovića zbog 72 stana
Portal AnalitikaIzvor

SO Bar je još u junu donijela odluku da tuži CFSSI, čiji je predsjednik Odbora direktora bivši sindikalni lider Danilo Popović, jer opština nije dobila trećinu stanova kako je dogovoreno sporazumom o gradnji 272 stana solidarnosti u tri zgrade u Baru. Predsjednik SO Bar, Osman Subašić je tada kazao da je zlupotrijebljen projekat stanova solidarnosti.
 
Kacić je Radio Baru i Bar Infu istakao kako Opština traži svoja 72 stana, “jer pripadaju njima”.
 
SO Bar je još u junu donijela odluku da tuži CFSSI, čiji je predsjednik Odbora direktora bivši sindikalni lider Danilo Popović, jer opština nije dobila trećinu stanova kako je dogovoreno sporazumom o gradnji 272 stana solidarnosti u tri zgrade u Baru. Predsjednik SO Bar, Osman Subašić je tada kazao da je zlupotrijebljen projekag stanova solidarnosti. Lokalni parlament je zadužio predsjednika opštine dr Zorana Srzentića da preduzme pravne mjere kako bi se zaštitio interes opštine. (Bar info)

Portal Analitika