Društvo

Bandići: Zmija ujela dječaka dok se igrao u kući

Petogodišnjeg B.B. juče je u porodičnoj kući u Bandićima ujela zmija. Dječak je noć proveo u Dječjoj klinici, život mu nije ugrožen.
Bandići: Zmija ujela dječaka dok se igrao u kući
Portal AnalitikaIzvor

Njegov djed Veselin Begović ispričao je Pobjedi da se to desilo juče oko 13 sati.

- Boris je bio u kući sa majkom i igrao se. U jednom momentu otišao je u drugu prostoriju da uzme igračke. Poslije nekoliko minuta njegova majka čula je kako je zove, utrčala je u sobu i vidjela zmiju. Uplašeno je udaljila dječaka i zmiju ubila papučom - kaže Veselin.

 Kako u kući nije bilo više nikog pozvali su prvog komšiju koji je dječaka odveo u bolnicu. Veselin kaže da je u pitanju poskok i da je bio dug oko 15 santimetara. Objašnjava kako je sve ovo ispričao da bi skrenuo pažnju drugima da budu oprezni.

- Moguće da je zmija ušla sama u kuću, a moguće i da je unešena u igračkama koje dječak iznosi kada se igra. Savjetujem svima da budu oprezni - kaže Veselin Begović.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.