Kultura

Slike Tijane Vujović u Upravoj zgradi SGBM

Treća umjetnica čiji su radovi izloženi u Upravnoj zgradi Societe Generale banke Montenegro, u okviru projekta "Prostor za umjetnost", je mlada akademska slikarka Tijana Vujović.
Slike Tijane Vujović u Upravoj zgradi SGBM
Portal AnalitikaIzvor

Tijana Vujović dobitnica je nagrade hercegnovske galerije "Spinnaker" 2009. i otkupne nagrade Ekonomskog fakulteta u Podgorici 2010. godine. Diplomirala je slikarstvo na Cetinju 2009. godine, u klasi prof. Rajka Todorovića, a bavi se slikom i crtežom. Najčešće radi u tehnici akrilik na platnu.

Iz Societe Generale banke Montenegro podsjećaju da je projekat "Prostor za umjetnost" namijenjen afirmaciji novih ideja mladih stvaralaca i podršci njihovog daljeg stvaralaštva. Projekat je započet kao akcija Građanske solidarnosti na globalnom nivou Societe Generale grupe. Banka će i dalje nastojati da podrži promociju umjetnika i prodaju izloženih radova kroz svoje kanale komunikacije i korporativne profile na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.