AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju i saobraća se nesmetano, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju
Portal AnalitikaIzvor

Vozačima se savjetuje da poštuju ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.

Na magistralnom putu Šćepan Polje-Plužine, zbog rekonstrukcije raskrsnice, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i postavljena svjetlosna signalizacija.

Na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje, u mjestu Slijepač most, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je, zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a odobreno je i postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar biće postavljen montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.Teretna vozila, mase preko sedam tona mogu koristiti alternativni put Bar-Ostros-Ulcinj-Virpazar.

(Mina)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.