Fudbal

MANDIĆ: Čast je igrati za Crnu Goru, igrači su me sjajno prihvatili!

Staniša Mandić od juče je novi član fudbalske reprezentacije Crne Gore. Fudbaler Čukaričkog i momak koji je sa omladinskom selekcijom Srbije bio prvak svijeta, večeras je odradio prvi trening sa ''hrabrim sokolima'' i sigurno da će biti veliko pojačanje za ekipu Branka Brnovića.
MANDIĆ: Čast je igrati za Crnu Goru, igrači su me sjajno prihvatili!
Portal AnalitikaIzvor

''Najprije bih se zahvalio selektoru Brnoviću na ukazanom povjerenju, koji je prepoznao moj talenat i koji me je pozvao da igram za ''A'' selekciju. Velika je čast biti dio ove selekcije, biti zajedno sa ovim igračima, i nadam se da ću ispuniti očekivanja. Kada sam dobio poziv sa porodicom, klubom i prijateljima sam odlučio da prihvatim poziv ''A'' selekcije i to je za mene velika čast, ja sam rođen u Herceg Novom. Prvi utisci su sjajni, igrači su me prihvatili odlično, i baš sam iznenađen. Od mene se očekuje da pružam uvijek dobre partije. Sve je na selektoru. Ja se nadam da ću ispuniti očekivanja. Pratio sam do sada reprezentaciju Crne Gore, radi se o sjajnim igračima, čast je biti sa njima'', kazao jeMandić  u svom prvom obraćanju crnogorskim medijima.

Mandić je prokomentarisao i izjave pojedinih ljudi iz FS Srbije.

''Ja poštujem sve ljude iz FS Srbije, zahvalan sam im na svemu. Ne bih da komentarišem te izjave, ponavljam imam veliko poštovanje prema svima.  Razgovarao sam sa bivšim selektorom Paunovićem, rekao sam mu šta sam uradio, poštuje moju odluku i ostali smo veliki prijatelji. Ništa ne može da poremeti moju odluku, ona je samo moja.''

Mandić dolazi u trenutku kada je pred Crnom Gorom jako težak zadatak da se domogne trećeg mjesta i baraža za EP.

''Danas svi igraju fudbal, i nikada se ne zna. Svi vjerujemo i nadamo se da možemo do dobrog rezultata. A da li ću dobiti šansu u ova dva meča, to zavisi od selektora. Ja se nadam da hoću. A pozicija koja mi najviše odgovara je krilni igrač.''

Na pitanje ko je po njemu najbolji fudbaler Crne Gore, Staniša je bez puno razmišljanja odgovorio...

''Mirko Vučinić! Sada igram zajedno sa njim... Ponavljam, svi su me odlično prihvatili, baš sam iznenađen'', jasan je Mandić.

Od kada je prihvatio poziv da igra za Crnu Goru na popularnoj internet stranici Facebook pojavili su se razni lažni profili Staniše Mandića, sa izjavama koje nijesu njegove.

''To su sve lažni profili. Nemam pojma šta rade sa tim profilima...'', kratak je bio Mandić.

Mandić je ofanzivni vezista, ima 20 godina, a prije Čukaričkog igrao je za mlađe kategorije Igala, Vojvodine i Rada. U prvom timu Čukaričkog debitovao je 6. aprila prošle godine protiv Napretka, a prvi gol je postigao samo šest dana kasnije u porazu od Crvene zvezde od 4:1. Naša reprezentacija trenirala je u kompletnom sastavu, a novi trening zakazan je za sjutra u istom terminu od 19 i 15.

mandicstanisa0109-2
Portal Analitika