Društvo

Početak školske godine u Beranama obilježen uz besplatne udžbenike za najmlađe

Početak nove školske godine u osnovnoj školi u Donjoj Ržanici obilježen je uz prisustvo predsjednika opštine Dragoslava Šćekića. Predsjednik je podijelio udžbenike svim đacima od prvog do četvrtog razreda, koje je obezbjedila Opština Berane
Početak školske godine u Beranama obilježen uz besplatne udžbenike za najmlađe
Portal AnalitikaIzvor

Šćekić je čestitao đacima prvacima, kao i učenicima ostalih razreda početak nove školske godine. Poželio je učenicima da svoju maštu ostvare kroz znanje, i iskazao uvjerenje da će mnogi od njih postizati značajne rezultate. U daljem obraćanju najavio je da će lokalna uprava uložiti napore da za sledeću godinu obezbijedi udžbenike za sve razrede osnovnih škola. Opština Berane ulagaće u znanje učenika i njihov uspjeh, jer je to uspjeh svih nas. Posebnu pažnju usmjerićemo na sela, kako bi ove škole pohađao veći broj učenika“.

Direktor škole Svetolik Čukić zahvalio se Šćekiću zbog dolaska u školu na čijem je čelu, i izuzetnog gesta koji je Opština učinila đacima četiri razreda, obezbjeđivanjem besplatnih udžbenika. Iskazao je zadovoljstvo saradnjom sa Opštinom Berane i aktivnostima koje su zajednički realizovali u prethodnih nekoliko mjeseci.

01berane2

Predstavnici lokalne uprave su danas poželjeli srećan početak školske učenicima u 12 beranskih osnovnih škola.  Predsjednik SO Berane Goran Kiković je bio u osnovnim školama na Polici, a potpredsjednici i sekretari su obišli škole u gradskom i seoskim područjima.

Opština Berane je prva opština u Crnoj Gori koja je svim učenicima prva četiri razreda osnovne škole obezbjedila besplatne udžbenike. Opština Berane je prošle godine, takođe kao prva u Crnoj Gori, obezbjedila udžbenike učenicima prvih razreda.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_1436353269
01.09.2015. 23:25

Mnogi roditelji nisu imali djecu da posalju u skolu. Dobar gest i velika pomoc roditeljima

0
0