Zabava

Suprug Mine Lazarević nagodio se za godinu dana zatvora

Baletan Goran Stanić nagodio se sa Tužilaštvom da u zamjenu za jednogodišnju kaznu zatvora prizna da je tukao suprugu glumicu Minu Lazarević, kao i da je bez dozvole držao vatreno oružje.
Suprug Mine Lazarević nagodio se za godinu dana zatvora
Portal AnalitikaIzvor

Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog djela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja, kao i veću količinu municije, navodi se u informaciji Tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

Dodaje se da su se Tužilaštvo i okrivljeni sporazumjeli na kaznu od godinu dana zatvora.

Pomenuti sporazum proslijeđen je Prvom osnovnom sudu u Beogradu koji ga je prihvatio, Stanića oglasio krivim i izrekao kaznu zatvora od godinu dana, navodi Tužilaštvo.

Porodično nasilje se dogodilo između 1. i 2. avgusta u porodičnom stanju ali nije odmah prijavljeno.

Tek kada je Stanić zapucao iz automatske puške pozvana je policija, koja je u njihovom stanu pronašla i drugo oružje koje se ispituje da li je manevarsko.

Mediji su prenijeli da su se Mina i Goran vjenčali 2008. godine i da imaju dvoje djece koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio.

Glumica ima i sina iz prvog braka.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.