Turizam

FOTO: Otvoren hotel “Porto In”

Hotel “Porto in” kompanije “Razvršje“ iz Podgorice otvoren je sinoć u Kotoru.
FOTO: Otvoren hotel “Porto In”
Portal AnalitikaIzvor

Spada u red hotela sa 4 zvjezdice, što znači da zadovoljava visoke standarde koji su propisani za ovu vrstu djelatnosti.

Direktorica hotela Zorica Kovačević je kazala da “Razvršje“ s ponosom otvara prvi hotel u okviru svoje kompanije, zahvaljujući dvocenijskom radu u izgradnji stambeno-poslovnih prostora.

Ona je istakla da su se u kompaniji potrudili da i ovaj hotel bude, ne samo u skladu sa visokim standardima izgradnje objekata, već posebno u skladu sa savremenim hotelskim vrijednostima.

Grad Kotor, srce Boke Kotorske sa izuzetnim istorijskim trajanjem, hotelom “Porto In“ dobija dodatni zamajac razvoja lokalne turističke privrede.

Kovačevićeva je kazala da će se svi zajedno truditi da ovaj hotel svojom ponudom, kvalitetom usluga i visokim standardima ispuni najveće zahtjeve i očekivanja.

Za Kotor kao turističku destinaciju svaki novi hotelski objekat je od izuzetnog, značaja, kazao je otvarajući hotel “Porto In“ kotorski gradonačelnik dr Aleksandar Stjepčević, napominjući da hotel, pored visokog kvaliteta, Kotoru donosi i 18 radnih mjesta i da su svi zaposleni u hotelu iz Kotora.

Hotel “Porto in” raspolaže sa 17 smještajnih jedinica, opremljenih u skladu sa visokim standardima.

Restoran otvorenog tipa nudi specijalitete mediteranske, nacionalne i internacionalne kuhinje, uz najfinija vina.

Otvaranju hotela prisustvali su predstavnici političkog, društvenog i kulturnog života Kotora i  Crne Gore. (Skala Radio)

dr Stjepčević otvara hotel

Portal Analitika