Fudbal

Slučaj „De Hea“ preuzima FIFA

Real je u posljednjim sekundama prijelaznog roka trebalo da završi transfer ljeta i konačno dobije Davida de Heu, dok je Mančester Junajtedu trebalo pripadne 20.000.000 eura i Kejlor Navas. Ali priča je propala jer papirologija nije bila dostavljena na vrijeme!
Slučaj „De Hea“ preuzima FIFA
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rano jutros javio ugledni menadžer Giljem Balag, inače poslovično jako dobro upoznat u dešavanja na transfer pijaci - slučaj „De Hea“ danas preuzima FIFA, koja će pogledati kompletnu dostavljenu dokumentaciju i na kraju donijeti konačnu odluku da li će transfer proći ili ne. 

Ovu priču potvrdio je i ugledni radio Kadena Ser, koji prenosi informacije sa stadiona Santjago Bernabeu - svi papiri bili su dostavljeni na adresu La Lige u 23.59, tačno minut prije zatvaranja transfer pijace! I za to postoje validni dokazi koje će Kraljevski klub predočiti čelnicima FIFA. 

Dok se engleski i španski mediji bave spekulacijama da je De Hein transfer miniran u posljednjem momentu, iz Madrida i Mančestera stižu potvrde da obje strane ulažu maksimalne napore kako bi transfer ipak prošao, uprkos tome što je tržište zatvoreno. 

Dok se čeka konačni rasplet najveće transfer sage ovog ljeta, treba istaći i to da je Kejlor Navas sinoć prošao medicinske preglede u Mančesteru i da se samo čekala direktiva iz španske prijestonice kako bi čuvar mreže iz Kostarike postao Đavo. Ali na kraju je ostalo sve u rukama Svjetske kuće fudbala.

Portal Analitika