Politika

Tošković: Radnička partija jedini spas za narod vidi na protestima

Ekonomsko-socijalnu propast radnika i građana prouzrokovala su sva dosadašnja privredna dešavanja u Crnoj Gori sadržana kroz proces privatizacije koji se sproveo i još uvijek sprovodi je scenario pete kolone koja je na vlasti u Crnoj Gori i koja svojim činjenjem pokazuje da ima zadatak da uništi sopstveni narod i državu za rad ličnih bogaćenja uskih krugova vlasti, navodi u saopštenju predsjednik Radničke partije Opštinskog odbora Podgorica Radovan Tošković.
Tošković: Radnička partija jedini spas za narod vidi na protestima
Portal AnalitikaIzvor

"Vlast je zarobila državu i narod i institucije sistema i stvorila socijalnu i ekonomsku pustoš naših građana i divljanje u bogatstvu i moći uskih krugova bogataša i moćnika koji sačinjavaju petu kolonu", navodi Tošković.

Radnička partija poziva sve napredne snage u Crnoj Gori i sve evropske institucije da pomognu da se spriječi mračni naum i postupci Vladinih resora koji hoće ekonomsko-socijalno da dokrajče radnike i građane što je društveno-moralno posrnuće "demokratske" evropske Crne Gore.

"Vlada svojim činjenjem sebe razotkriva da građane Crne Gore ne doživljava kao građane ove države i sve to pokazuje tužnu sliku Crne Gore. Radnička partija jedini spas za naš narod vidi na protestima zakazanim za 27. septembar u Podgorici da demokratskim i patriotskim snagama privede na odgovornost petu kolonu da snose odgovornost za sva učinjena nedjela koja su učinili na štetu naroda i države", zaključuje Tošković.

Foto: dan.co.me

Portal Analitika