Društvo

Nenajavljena posjeta: Hitna kontrola zbog žalbi na nehigijenu

Žitelji Gradske opštine Golubovci žale se na higijenske uslove u Domu zdravlja u Zeti i ističu da ta zdravstvena ustanova nije čista, te da je najgori dio u prostoriji u kojoj pacijenti primaju infuziju.
Nenajavljena posjeta: Hitna kontrola zbog žalbi na nehigijenu
Portal AnalitikaIzvor

Juče je Nebojša Kavarić, direktor Doma zdravlja Podgorica nenajavljeno obišao objekat u Golubovcima. On je istakao da je našao svega nekoliko nepravilnosti ali koje ne mogu ugroziti život pacijenata.

„Stanje je redovno, službe funkcionišu, prostorije su uredne, yposleni se pridržavaju higijene u ovom veoma frekfentnom objektu. Pridržavaju se principa medicinskog otpada, gužve nema mada je u jutarnjim časovima najveća. Od danas će biti kompletirane ekipe doktora, završavaju se bolovanja pa vjerujem da će stanje biti još bolje“, kazao je Kavarić.

On je napomenuo i da od jeseni planiraju da upotpune zdravstvenu službu u Golubovcima uvođenjem novog servisa.

„Odlučili smo da uvedemo jedan dio fizikalne terapije za ljude sa područja Zete. To je servis koji ćemo u ovom objektu uvesti po prvi put i vjerujem da će biti uspješan“, kazao je Kavarić.

Izvor: Dan

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.