Društvo

VUŠOVIĆ: Zamijenjena zastava na OŠ "Branko Božović" pocijepana tokom radova

Prilikom izvođenja građevinskih radova na OŠ "Branko Božović" u Zagoriču, oštećena je državna zastava, koja je istog dana zamijenjena novom, istakao je direktor te obrazovne institucije Ranka Vušovića.
VUŠOVIĆ: Zamijenjena zastava na OŠ "Branko Božović" pocijepana tokom radova
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika povodom juče objavljene informacije kako se na toj školi nalazi pocijepana državna zatava, Vušović je želio, kako kaže, da "pojasni ovu situaciju".

- Prilikom izvođenja građevinskih radova na OŠ "Branko Božović" u Zagoriču, oštećena je državna zastava, koja je istog dana zamijenjena novom. Podsjećam da je u toku temeljna rekonstrukcija škole u sklopu projekta "Energetska održivost". Kako je ovim projektom obuhvaćeno i postavljanje fasade, tom prilikom je i došlo do oštećenja zastave. Naravno, odmah po završetku radova postavljena je nova zastava, jer menadžment škole poštuje ustavno-pravni poredak i zakone ove države - naveo je Vušović u reagovanju uz koje je dosavljena i fotografija na kojoj se na istom mjestu vidi zastava postavljena nakon što su radova na školi završeni prije dva dana.

Portal Analitika