Kultura

Cadmus je u Zmajevom gnijezdu

Na samom početku sedmice jedan jak hitac uspio je da privuče sve ljubitenje akcionih filmova na premijeru nastavka filma "Hitman" u Cadmus Cineplex Mega Promet.
Cadmus je u Zmajevom gnijezdu
Portal AnalitikaIzvor

Film o Agentu 47, koji je poznat po dvije zadnje brojke njegovog bar-koda istetoviranog na potiljku, predstavlja vrhunac decenijskog istraživanja i klon je prethodnog Agenta 46.

Nepredvidive je snage i brzine, a iznad svega - natprosječno je inteligentan.

Nakon premijere, ovaj film počeo je sa svojim redovnim bioskopskim prikazivanjem 27. avgusta, a od istog datuma krenula su još dva svježa filmska ostvarenja, koja će zasigurno puniti bioskopske sale.

Animirana avantura u 3D, "Zmajevo gnijezdo: Zora ratnika" stiže na velika platna širom svijeta, pa i kod nas. U svijetu trenutno vlada trend snimanja filmova po video igrama, a jedna od najpopularnijih u posljednjih par godina je "Zmajevo gnijezdo" (Dragon Nest). Ideja kinesko-američke produkcije bila je da na velike ekrane prenesu avanturu i jedinstvenu epsku fantastiku koja krasi ovu video igru.

Pored svih pomenutih, bioskopske sale Cadmus Cineplexa ugostiće još jednu veselu komediju - "Sve što poželiš". Ovaj neobičan film govori o razočaranom nastavniku, Nilu Klarku (Peg) koji će iznenada dobiti moć da uradi sve što poželi. Neobično tumačenje tih želja dovodi njega i njegovu okolinu u urnebesno smiješne situacije. Ova komedija je namijenjena skoro svim uzrastima i obećava sjajnu zabavu!

A da bi zabava bila potpuna, Cadmus Cineplex Mega Promet najavljuje i akciju "Back to School", gdje će po posebnim pogodnostima svi školarci imati priliku da odgledaju sve filmove sa repertoara namijenjene njihovom uzrastu.

S nestrpljenjem se iščekuju i druge filmske čarolije koje lagano pristižu. Tu moramo istaći već dugo iščekivani nastavak filma "Hotel Transilvanija" koji će, za razliku od prvog dijela, biti sinhronizovan, što mališanima obećava još ljepši doživljaj.

Takođe, već u prethodnim člancima pomenuti film "Ljetnja avantura" (Vacation) koja je snimljena kao nastavak ultra popularnog porodičnog filma "Grisfoldovi" sa Čevijem Čejsom iz osamdesetih godina. On startuje sa prikazivanjem 3. septembra kao prava poslastica za kraj ljetnje sezone.

Uskoro je najavljena i mogućnost učlanjenja u Klub ljubitelja Cadmus Cineplex Mega Prometa preko sajta bioskopa. Prvi članovi će, kako saznajemo, imati priliku da osvoje lijepe poklone i razne sjajne pogodnosti koje će pružiti domaćini ovog prvog multipleksa u Budvi. Ostaje samo da širom otvorenih očiju pratimo novitete koje Cadmus Cineplex Mega Promet pruža svojim vijernim posjetiocima.

Portal Analitika