Društvo

Volkov primio kadete koji će se školovati u Grčkoj i Makedoniji

V.d. generalnog direktora Direktorata za ljudske resurse Mihailo Volkov primio je kadete Marka Radosavovića, koji će u septembru 2015. godine započeti obrazovanje na Vazduhoplovnoj akademiji u Republici Grčkoj, Miljanu Ivanović, Anđelu Bubanju i Anicu Stevović koje će, takođe, u septembru, započeti obrazovanje na Vojnoj akademiji „General Mihailo Apostolski“ u Republici Makedoniji, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.
Volkov primio kadete koji će se školovati u Grčkoj i Makedoniji
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilkom, Volkov je čestitao prisutnima sticanje statusa kadeta Vojske Crne Gore i iskazao poštovanje na ostvarenom trudu i postignutim rezultatima na testiranjima koja su sastavni dio selekcije kandidata. Kadetima je ukazano na značaj obrazovanja na prestižnim vojnim akademijama u svijetu i primjene stečenog znanja u budućem angažovanju u svojstvu pripadnika Vojske Crne Gore.

Na kraju sastanka, Volkov je poželio kadetima uspjeh u budućem školovanju, u nadi da će na najbolji način predstavljati Crnu Goru.

Trenutno se na inostranim vojnim akademijama R.Hrvatske, R. Makedonije, R. Grčke, R.Italije i SAD obrazuje 25 crnogorskih kadeta.

Portal Analitika