Kultura

Deset filmova na repertoaru Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopa

Na repertoaru Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopa u Budvi od 27. avgusta do 2. septembra je deset filmskih naslova: "Hitman: Agent 47", "Zmajevo gnijezdo: Zora ratnika", "Sve što poželiš", "Malci", "Tajne Vatikana", "Malci", "Šifra U.N.C.L.E", "Žabac Kreka", "Dječak mrav" i "Povratak otpisanih".
Deset filmova na repertoaru Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopa
Portal AnalitikaIzvor
2708hitmanHitman: Agent 47

Sala 1 / radnim danima i vikendom: 22:10

Sala 3 / radnim danima: 18:10, 20:30; vikendom: 13:50, 18:10, 20:30

Početak prikazivanja: 27. avgust

Glumci: Rupert Frend, Zakari Kinto, Hana Ver, Emilio Rivera

Režiser: Aleksander Bah

("Agent 47", SAD, 2014, 108 min, akcija)

Akciona avantura "Hitman: Agent 47" zasnovana je na najprodavanijioj, nagrađivanoj video igrici.

U fokusu filmske priče je elitni i genetski modifikovani ubica, poznat po tetovaži na vratu koju čini specifični bar-kod. Njegov najnoviji "cilj za uklanjanje" je mlada žena koja se nalazi u bjekstvu od moćnih, tajnih snaga. Misija donosi iznenađujuće otkriće o Agentu 47 i njegovom plijenu.

2708dragonZmajevo gnijezdo: Zora ratnika (sinhronizovano)

Sala 1 - 3D / radnim danima: 18:20; vikendom: 11:20, 18:20

Sala 3 - 3D / radnim danima: 15:50; vikendom: 13:50, 15:50

Početak prikazivanja: 27. avgust

("Dragon Nest: Warriors' Dawn", 88 min, Kina, 2015, animirani, avanturistički)

Uloge: Điao Ksu, Guanlin Đi, Jing Huang, Davei Šen, Ćianglong Meng

Reditelj: Juefeng Song

Prije mnogo vremena, boginja Altea stvorila je divan svijet. Pod zaštitom dva mistična zmaja, ovaj svijet se razvijao u harmoniji i prosperitetu. Međutim, Altein uspjeh probudio je zavist i ogorčenje u svijetu bogova. Njeni neprijatelji su je otrovali, a tako stvorili haos i patnju na nekada mirnoj Zemlji.

2708absol

Sve što poželiš

Sala 1 / radnim danima: 16:30, 20:20; vikendom: 14:40, 16:30, 20:20

Početak prikazivanja: 27. avgust

("Absolutely Anything", 85 min, SAD, 2015, komedija)

Uloge: Sajmon Peg, Kejt Bekinsejl, Robin Vilijams, Džoana Lumli, Teri Gilijam, Džon Kliz

Reditelj: Teri Džons

Nastavnik Nil Klark iznenada će otkriti da posjeduje magične moći. Zapravo, jednim pokretom ruke on može da učini da se desi što god poželi: od toga da zbriše cio neposlušni razred (i vrati njih i sve koji su ikad umrli) do pretvaranja svog najboljeg druga u muškarca za kojim žene ne samo da uzdišu, već ga obožavaju do kraja života. Jedini problem je da pogodi prave riječi i, naravno, da zna što stvarno želi. Nesreća za nesrećom će ga konačno odvesti do krajnje glavolomke od koje svi muškarci strahuju i koju su mnogi pogrešno riješili: da li da izabere djevojku ili - psa?

2708minions

Malci

Sala 2 - 3D / vikendom: 11:30

Početak prikazivanja: 9. jul

Glumci: Pijer Kofan, Stiv Karel, Sandra Bulok, Džon Ham, Hirojuki Sanada, Kris Reno

Režiser: Pjer Kofan, Kajli Balda

("The Minions", SAD, 2015, 94 min, animirani)

Stalno neuspješni u zadržavanju svojih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali u depresiju. Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vjekovima i uvijek su služili najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti-reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba, otići u svijet da nađe novog zlog šefa koga će njegova braća slediti. Ovaj trio će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sljedeće potencijalne gospodarice, Skarlet O'Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svijetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka '60-tih, a završiće u Londonu gdje će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrjebljenja.

2708vatican

Tajne Vatikana

Sala 4  / radnim danima i vikendom: 20:00. 23:00

Početak prikazivanja: 6. avgust

Glumci: Olivija Tejlor Dadli, Majkl Penja, Džajmon Hunsu, Dagrej Skot

Režiser: Mark Neveldin

("The Vatican Tapes", SAD/2014, 91 min, horor, triler)

Otkrijte tajne Vatikana u novom horor trileru. Zastrašujuća priča dvadesetsedmogodišnje djevojke koja počinje da ima razoran uticaj na sve ljude oko sebe, dovodeći ih do smrti ili ozbiljnih nesreća. Lokalni sveštenik smatra da je ona zaposjednuta i obraća se Vatikanu za pomoć. Međutim, drevne satanističke sile su moćnije nego što oni zamišljaju.

2708poklon

Poklon

Sala 3 / radnim danima i vikendom: 22:50

Početak prikazivanja filma: 13. avgust

Glumci: Džejson Bejtman, Džoel Edžerton, Rebeka Hol, Bizi Filips, Kejti Aselton

Režiser: Džoel Edgerton

("The Gift", Australija/SAD, 108 min, horor, triler)

Priča se fokusira na Sajmona (Džejson Bejtman) i Robin (Rebeka Hol), mladi bračni par čiji život teče po planu sve do slučajnog susreta sa Sajmonovim poznanikom iz srednje škole, koji sve mijenja. Sajmon isprva ne prepoznaje Gorda (Edžerton), ali poslije niza naizgled slučajnih susreta zastrašujuća tajna iz njihove prošlosti biva otkrivena - poslije skoro 20 godina. Kako Robin saznaje uznemirujuću istinu o tome šta se desilo između njih dvojice, ona počinje da se pita koliko dobro poznaje svoje najbliže.

2708uncle

Šifra U.N.C.L.E.

Sala 2 / radnim danima i vikendom: 17:50, 20:10, 22:30

Početak prikazivanja: 20. avgust

Glumci: Henri Kevil, Armi Hamer, Hju Grant, Ališa Vikander

Režiser: Gaj Riči

("The Man From U.N.C.L.E.", 116 min, SAD, 2014, triler, akcija)

Kvalitetna akcija i britki humor ovog filma osvojiće vas na prvu loptu. Šta se dogodi kada američki i ruski špijuni ujedine snage? Dogodi se film u stilu Džejmsa Bonda koji će vas, osim ekplozivnim scenama u kojima ne nedostaje akcije i oružja, nasmijati i zabaviti nadmetanjima tajnih operativaca! U ranim šezdesetim, agencija Napoleon Solo i KGB-ov operativac Ilja Kurjakin učestvuju u udruženoj misiji protiv misteriozne kriminalne organizacije koja pokušava da nabavi nuklearno oružje.

2708zabac

Žabac Kreka (sinhronizovano)

Sala 3 / radnim danima: 16:10; vikendom: 11:50, 16:10

Početak prikazivanja: 20. avgust

Glumci: Šon Ostin, Tim Kari, Rasel Peters, Kerami Li

Režiser: Čak Pauers

("Ribbit", 88 min, 2014, animirani, porodični)

"Žabac Kreka" priča priču o žabi koja ima krizu identiteta. Za razliku od ostalih, Kreka mrzi da skače i ima averziju prema vodi. Pošto ne može da se uklopi, stalno se preispituje o životu... S najboljom prijateljicom, letećom vjevericom, upustiće se na duhovno putovanje u potrazi za istinom i njegovim pravim mjestom u ovom svijetu. Zabuna će nastati kada Kreku hipnotiše prevarant koji će ga natjerati da vjeruje da je princ zarobljen u ljudskom tijelu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Kreka će otkriti da biti žaba uopšte nije loše... i da mu je ljubav njegovog života sve vrijeme bila pred očima. Film je sinhronizovan.

2708antboy

Dječak-mrav

Sala 4 / radnim danima: 15:10, 16:50; vikendom: 11:00, 15:10, 16:50

("Antboy", 77 min, Danska, 2013, porodični, komedija)

Početak prikazivanja: 27. avgust

Glumci: Oskar Dijec, Nikolas Bro, Samuel Ting Graf, Amali Krus Jensen

Režiser: Ask Haselbalh

Superheroja ima u svim veličinama! Nakon što ga je ujeo mrav, dvanestogodišnji dječak Pele dobija super-moći. Uz pomoć zaljubljenika u stripove, Vihema, Pele stvara tajni identitet - postaje superheroj Dječak-mrav. Kada strašni zlikovac pod imenom Muva napadne malu zajednicu u kojoj Pele živi, Dječak-mrav mora da odgovori na prijetnju.

2708povratak

Povratak otpisanih

Sala 4 / vikendom: 13:00

(95 min, SFR Jugoslavija, 1976, akcija, ratni, partizanski)

Početak prikazivanja: 29. avgust

Glumci: Dragan Nikolić, Vojislav Brajović, Pavle Vuisić, Aleksandar Berček, Zlata Petković, Aljoša Vučković

Režija: Aleksandar Đorđević

U ljeto 1944. godine, Prle i Tihi, mladi ali već iskusni borci pratizanskih jedinica, sa Jocom, starim i ćudljivim radio-operatorom, dobijaju zadatak da se probiju u Beograd koji je još uvijek pod okupacijom. Gestapo i Specijalna policija čekaju svoju priliku da ih uhvate još od 1941. godine.

Portal Analitika