Region

Predala se Slađana Lazarević koja je bivšem momku zapalila mercedes

Slađana Lazarević (39), koja je bivšem momku Zoranu Markoviću (45) zapalila automobil, osumnjičena je za izazivanje opšte opasnosti.
Predala se Slađana Lazarević koja je bivšem momku zapalila mercedes
Portal AnalitikaIzvor

S druge strane, njen sada već bivši ljubavnik Zoran odlučio je da je tuži za pokušaj ubistva.
Ona je juče ujutru došla u stanicu policije u Aranđelovcu, gdje je nakon saslušanja puštena da se u daljem postupku brani sa slobode. Ona je osumnjičena da je prekjuče ujutru u šikari pored puta kod Aranđelovca zapalila “mercedes” u kojem su osim Zorana, sa kojim je bila u vezi, bile još izvjesna Ivana i Gorica.
Slađana je potvrdila za “Blic” da je dala iskaz policiji.
- Pustila sam policajcima snimke razgovora sa Ivanom i Goricom, koje su me te noći zvale sa Zoranovog mobilnog i pričale mi kako je on komiran od alkohola i da dođem po njega. One su mi tačno rekle gdje je on. Pokazala sam im i SMS-ove od njih - kaže Slađana, koja je posle incidenta od lokalnih mještana dobila nadimak Vatrena Slađa.
Ona je ponovila da je Zoran prvi nasrnuo na nju kada ju je vidio i počeo da je udara, i da je ona zapalila automobil tek kada joj je opsovao pokojnog sina.
- U policiji imaju i moje ranije dvije prijave da me je tukao. Čuvam medicinsku dokumentaciju da sam imala portres mozga. Imam i potvrde da sam mu davala novac. Od tog novca je kupio “mercedes”, a trošio ga je i na provod sa ove dvije djevojke - naglašava Slađana.
On je juče rekao za “Blic” da će angažovati advokata i da će tražiti da mu Slađana plati odštetu.Zorana, Ivana i Gorica su iskaz u policiji dali odmah posle incidenta.
- Tražiću obeštećenje za uništeni “mercedes” i pretrpljeni strah. Ona je došla da me zapali i to je pokušaj ubistva. Ovih dana ne mogu da radim zbog opekotina na rukama. Imam svjedoke da je još u kafani Slađana rekla, kada je kupila benzin, da će me zapaliti. Mora da se otkrije i ko joj je javio. Ako su to Ivana i Gorica, neka one odgovaraju. Spavao sam u kolima i ne znam da li su one zvale Slađanu, i tako sam rekao u policiji. Bio sam umoran, popio sam nekoliko piva i zaspao sam. Njih dvije su me izvukle iz zapaljenog automobila, a ja sam se uhvatio rukama za zapaljeni automobil, pa sada imam plikove - priča Zoran. (Blic)

Portal Analitika