Zabava

Sindi Kraford uživa na svom ostrvu Ontarijo

Sindi Kraford zaradila je milione kao jedna od originalnih pet supermodela i kao žena koja je stvorila izraz za kretanje na modnoj pisti - "catwalk". Danas, jednako lijepa i sa 49 godina, uživa u carstvu koje je stvorila, a jedan dio toga je i ostrvo Ontario na kojem odmara sa svojom porodicom.
Sindi Kraford uživa na svom ostrvu Ontarijo
Portal AnalitikaIzvor

Uprkos tome što je povezuju sa glamurom i luksuzom u kasnim 1980-im i 1990-im godinama, Sindi Kraford je otkrila kako se osjeća srećno samo kada se oslobodi suvišnih dodataka i bude ona. Govoreći za američki Vogue, Cindy je otvorila i vrata svog otoka Ontarija u Kanadi koji je kupila sa svojim suprugom Randeom Gerberom prije sedam godina.

Na njemu provede jedan ljetni mjesec svake godine i uživa u prirodnim ljepotama koje je okružuju. Najudobnije joj je, kako ističe, u tzv. bakinom kostimu i dok se druži sa ostalim stanovnicima otoka. 



"Ovdje ste iskreni vi, nema maski na licu, nema skrivanja pravog lica, nema šminke. Uživam u anonimnosti. Iskoristim popularnost kada trebam rezervisati sto u restoranu, ali ne u toj mjeri da bi me gnjavili", kazala je Crawford.

Otkrila je kako žali što nije imala više samopouzdanja kada je bila na vrhuncu karijere i da ga nikada nije imala kada je hodala pored svojih koleginica supermodela Line Evangleiste, Naomi Campbell, Christy Turlington i Claudiej Schiffer.

Sada ga ima dovoljno, ispoljava ga u dizajniranju namještaja, savjetima za ljepotu i pisanju.
 



Ovo ljeto provela je na ostrvu sa porodicom. Kazala je kako tu žive opuštenim, normalnim životom, da ribare, plove, rone i surfuju. 

Na fotografijama koje su urađene za Vogue, Sindi Kraford opušteno sjedi sa svojom djecom na brodu u zelenom kupaćem kostimu i dalje oduzima dah svojim izgledom.

klix.ba

Portal Analitika