Zabava

Izbor za mis Crne Gore 14. septembra u Herceg Novom

Izbor za mis Crne Gore za 2015. godinu biće održan 14. septembra u hotelu ,,Palmon Bay“ u Herceg Novom.
Izbor za mis Crne Gore 14. septembra u Herceg Novom
Portal AnalitikaIzvor

- Finalni kasting na kojem će biti izabrano top 15 djevojaka biće održan 10. septembra u 13 časova u hotelu ,,Palmon Bay“ kao i  pres konferencija koja je zakazana za 16 časova i tim putem ćemo predstaviti finalistkinje ovogodišnjeg izbora. Pokrovitelj izbora je opština Herceg Novi, dok će izbor za mis Crne Gore biti održan 14. septembra u hotelu ,,Palmon Bay“ u Herceg Novom. Top 15 djevojaka će izabrati naš stručni tim kompanije, a za samo finale ćemo imati posebne goste među članovima žirija. Takođe, i ove godine imaćemo žiri novinara koji će proglasiti jednu od titula koje će ponijeti naše buduće finalistkinje – kazala je za Pobjedu PR izbora za mis Crne Gore Nikolina Lončar.

Sagovornica Pobjede kaže da će se truditi da što više vremena provede sa takmičarkama i da im da smjernice koje će im pomoći. - Djevojke će boraviti u karantinu tih nekoliko dana i tamo ih očekuju slikanja za buk, snimanje spotova, slikanje za katalog i finalno predstavljanje žiriju, obilasci, spremanje koreografije, poseban režim ishrane, fitinzi, sportska takmičenja, različite radionice kao i upoznavanje sa stvarima koje ih očekuju nakon izbora, takođe ja kao PR i bivša mis Crne Gore boraviću sa njima u karantinu i ja ću im govoriti o tome kako se tj. na koji način se pripremati za svjetske izbore i kako na istim predstaviti Crnu Goru na najbolji mogući način (istoriju, kulturu i tradiciju ...), a zatim ćemo sa svakom djevojkom ponaosob razgovarati kako bi vidjeli koliko svaka zapravo poznaje našu zemlju – navela je Lončar. Za frizure takmičarki će se pobrinuti tim Zorana Vukčevića, a za šminku Julija Đokaj.

- Za vrijeme njihovog boravka u karantinu sa djevojkama će boraviti i tim Zorana Vukčevića koji će biti zaduženi za frizure naših djevojaka kao i Julija Đokaj koja će biti zadužena za šminku. Krunu koju će ponijeti naša ovogodišnja misica dizajnirala je Katarina Zlajić, mlada i talentovana dizajnerka nakita – istakla je Nikolina. Ona je dodala da će misica i njene pratilje predstavljati Crnu Goru na svjetskim takmičenjima ljepote.

- Misica će dobiti stipendiju Univerziteta Donja Gorica kao i još jedna finalistkinja po izboru njihovog stručnog tima. Mis Crne Gore predstavljaće našu zemlju na predstojećem izboru za mis svijeta koji će se održati u decembru, prva pratilja će učestvovati na takmičenju Mis univerzuma koji će se održati naredne godine , a druga pratilja na izbor za mis planete. Ostale djevojke će takođe dobiti priliku da učestvuju na svjetskim izborima kao i ugovor za modeling sa našom kompanijom.

-Prijave su još uvijek otvorene, rok će biti produžen pošto je izbor pomjeren, tj. djevojke će svoje aplikacije moći slati do 1.septembra na mejlove : nikolina724@hotmail.co.uk i missmonte2012@yahoo.com Ja ću biti u žiriju kao i prošle godine, a informacije o ostalim članovima žirija biće iznenađenje kao i svake godine – naglašava Nikolina.

Pobjeda

Portal Analitika