Crna hronika

ULCINJ: Lomili luksuzna vozila Kosovara i urezivali četiri S

Polomljene šofer- šajbne i izgrebane haube, sa natpisom četiri S, obilježili su zadnje dane ovogodišnje turističke sezone u Ulcinju, na plaži ,,Koko bič“ u Štoju. Četiri automobila kosovskih registarskih oznaka pretrpjela su ovakve štete. Nekima su polomljeni retrovizori, a na jedno je urezana i poruka - oznaka četiri S.
ULCINJ: Lomili luksuzna vozila Kosovara i urezivali četiri S
Portal AnalitikaIzvor

. Sa tog automobila skinute su i tablice. Svi automobili su luksuzni. Policija je oko podne obavila uviđaj a, kako saznajemo, očevidaca nije bilo. Da nije u pitanju pokušaj krađe očigledno je, tvrdi naš izvor. Namjera počinioca ili više njih bila je, kaže, samo da nanesu materijalnu štetu. Ulcinjski političari oštro su osudili ovaj čin.

- Očigledno se našao neko da provocira. Ima svakakvih i uvijek se među dobrima nađu i loši ljudi. Ipak je Ulcinj grad svih naroda i narodnosti, jedna multinacionalna sredina. Svi su ovdje rado viđeni gosti, sem onih koji se bave ovakvim stvarima - kazao je Pobjedi predsjednik ulcinjskog DPS-a Ljoro Nrekić. Da je u pitanju pojedinac sa lošim namjerama, uvjeren je i prvi čovjek Nove demokratske snage FORCA Nazif Cungu: "Siguran sam da ovo nema neko konkretno uporište, po srijedi su loše namjere pojedinaca. Ono što je bitno, počinilac se mora naći i kazniti. Suludo je da se ovakve stvari dešavaju u današnje vrijeme. Sezona je proticala relativno dobro i loše poruke na samom kraju zaista ne idu u korist nikome."

Sličnog je mišljenja i potpredsjednik Građanskog pokreta URA i odbornik u SO Ulcinj Dritan Abazović: "Ovo je čin neodgovornih pojedinaca. To ne smije da naruši solidnu sezonu u Ulcinju, koja još traje. Nijesam čuo da se nešto slično desilo do danas i nadam se da se neće ponoviti." On je podsjetio da Ulcinj posjećuju gosti sa gotovo svih meridijana, te da loše namjere pojedinaca na to ne treba da imaju apsolutno nikakav uticaj.  (Pobjeda)

Portal Analitika